Natasja Froger mist overleden hond Bobby enorm: ‘Slaap heel slecht’

Natasja Froger

Het is inmiddels een week geleden dat de Frogers hun trouwe viervoeter moesten laten inslapen

Natasja en René Froger moesten vorige week afscheid nemen van hun trouwe viervoeter Bobby, omdat zij ernstig ziek bleek te zijn. Hoewel Natasja weet dat dit het beste was voor Bobby, heeft ze het nog altijd heel moeilijk met haar overlijden. 

Lieve reacties

“Lieve allemaal, ik wil jullie even ongelofelijk bedanken voor alle waanzinnig lieve reacties die ik gehad heb na het overlijden van onze Bobby”, begint Natasja in een video op Instagram. Naast veel steunbetuigingen, heeft de presentatrice ook veelvuldig de vraag gekregen hoe het met hun andere hondje Saar gaat. Gelukkig gaat het naar omstandigheden goed met haar. “Ze mist haar zusje natuurlijk enorm en wij missen haar ook verschrikkelijk”, aldus Natasja.

Groot verdriet

“Het is zo leeg in huis. Dus ja, dat is gewoon heel naar”, gaat de presentatrice verder. “En ik weet het, ze heeft een hartstikke mooi leven gehad. We hebben de juiste beslissing genomen op het juiste moment. Het was heel egoïstisch geweest om nog langer te wachten.” Toch kampt Natasja een week na het overlijden van haar trouwe viervoeter nog met veel verdriet. “Het doet gewoon pijn. Ik slaap nog slecht, vandaar mijn megawallen.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Natasja Froger (@natasjafroger)

Ernstig ziek

Een week voordat Natasja en René Bobby lieten inslapen, kregen ze door dat er iets mis was met hun hond. Bobby wilde namelijk ineens niet meer eten. “Na onderzoek bleek dat ze tumoren had, uitgezaaid naar al haar organen”, liet Natasja vorige week weten op Instagram. Het nieuws sloeg in als een bom en de familie Froger heeft daarna op hun manier afscheid genomen van hun loyale vriendin. “Vrolijk was ze tot de laatste minuut en ook hebben we nog wandelingen kunnen maken, wat de beslissing nog moeilijker maakt, maar het is beter voor haar. Houden van is ook loslaten, al doet dat zo ontzettend en gemeen veel pijn. Dag lieve lieveling.”

Lees ook: Zo kreeg Natascha Froger het voor elkaar om 23 kilo af te vallen

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: Instagram @natasjafroger | Beeld: BrunoPress