Bibi Breijman over relatie met Waylon: ‘We hebben het weleens over trouwen’

Bibi en Waylon

Het aanzoek moet dan wel van Waylon komen

Bibi Breijman en Waylon bevestigden eind november 2017 dat ze een stel zijn. De tortelduifjes zijn helemaal dol op elkaar en bezegelden hun liefde eind november 2018 met de komst van dochter Teddy. Of de twee elkaar binnenkort eeuwige trouw gaan beloven? Dat ziet Bibi wel zitten.

In het huwelijksbootje stappen

Bibi stak nooit onder stoelen of banken dat het haar leuk lijkt om met Waylon in het huwelijksbootje te stappen. Alleen zou het aanzoek niet van de 28-jarige brunette komen. “Ik ga niet op mijn knieën, hoor”, deelt de vlogger met Grazia. “Dat moet een man doen. We hebben het weleens over trouwen, maar ik ga niet lopen hinten naar hem. Dat is zwaar irritant.”

Droombruiloft

Bibi vervolgt dat ze nooit fantaseerde over een grote, dure bruiloft. “Ik ben nooit zo’n meisje geweest dat droomde van een witte jurk. Mij maakt het allemaal niet uit, al geeft hij me een ring van de Zeeman.” Bibi trouwt liever tijdens een intieme ceremonie. “Met een klein gezelschap – vrienden en familie – op een warme plek in het buitenland. Dat lijkt me ideaal”, doet de brunette uit de doeken.

Niet alles delen

Er zijn showbizzstellen die alles over hun relatie delen op Instagram of in hun vlogs. Bibi deelt ook weleens wat over Waylon in een vlog, maar laat weten niet de behoefte te hebben om continu haar liefde voor Waylon op social media te verkondigen. “We hebben niet de behoefte om elke week iets over elkaar te posten op Instagram en onze liefde hysterisch van de daken te schreeuwen”, verklaart de zangeres.

View this post on Instagram

Check vanavond @dwddtv ❤️

A post shared by Blabla Breijman (@bibibreijman) on

Het hele interview met Bibi lees je in de nieuwste Grazia.

Lees ook: Zo ziet Lizzie McGuire-hunk Ethan er nu uit

Bron: Grazia | Beeld: Hollandse Hoogte, Frans van Zijst