Oh no! Deze Real Housewive is niet in het volgende seizoen te zien

housewives

Een van de dames keert niet terug…

Het eerste seizoen van The Real Housewives of Amsterdam is inmiddels alweer afgelopen en wat hebben we genoten! We wachten met smart op het nieuwe seizoen, en hoewel deze nog niet officieel is bevestigd, weten we in elk geval wel zeker dat één van de housewives niet meer te zien zal zijn.

Niet te zien

De geruchtenmachine draait alweer een tijdje op volle toeren. Zo kwam Juicechannel gisteren met de gossip dat Sheila volgend seizoen niet meer te zien zal zijn in The Real Housewives of Amsterdam. “Sheila zal niet meer te zien zijn in het tweede seizoen van de serie. Alle dames hebben namelijk aangegeven dat ze niet verder willen als Sheila onderdeel blijft van de serie”, schrijft het juicekanaal op Instagram. “Ook de productie wilde eigenlijk niet meer verder met haar dus hebben ze besloten om afscheid te nemen.”

Statement

Hoewel Sheila zich de afgelopen tijd wijselijk stil heeft gehouden, reageerde ze gisteren toch op de roddels. “Ik ben zo netjes geweest te wachten met een statement naar buiten te komen omdat Videoland daar groen licht voor moest geven”, legt ze uit. “Waarin ik zou mededelen dat ik: A. NIET meer zal deelnemen uit EIGEN keuze”, begint de realityster. “B. De productie de keuze om deel te nemen aan MIJ heeft overgelaten” en “C. Het is zeer zeker niet aan de cast hierin een keuze voor mij te bepalen.”

sheila

Real Housewives

Naas Sheila waren Djamila, Sharry-Ann, Kimmylien, Hella, Maria en Susanna dit seizoen te zien in The Real Housewives of Amsterdam. Het was een seizoen bomvol drama, wat tot een hoogtepunt kwam tijdens de reünie. Dat Sheila niet helemaal lekker in de groep lag, werd daar heel duidelijk. Djamila, Cherry-Ann en Kimmylien – a.k.a de ‘drie valse stiefzusters’ – vormden al snel een bondje. Maria en Hella zijn onafscheidelijk van elkaar en ‘Miss Zwitserland’ Susanna zonderde zich vooral af van al het drama. En zo stond Sheila er aan het einde van de rit alleen voor.

In haar stories benadrukt Sheila nogmaals dat haar statement al een ‘geruime tijd’ klaarligt, maar dat het nog niet naar buiten mocht. “Deze week zal ik dat alsnog doen en uit de doeken doen hoe ik erin sta en wat de werkelijkheid is.” To be continued dus!

Lees ook: ‘Ik weiger om mijn familie financieel te ondersteunen nadat ze me slecht hebben behandeld’

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest.

Bron: Instagram @sheila__officially | Beeld: Brunopress