Pernille la Lau en partner uit elkaar: ‘Een bittere pil’

Pernille

De Koffietijd-presentatrice heeft een punt achter haar relatie gezet

Koffietijd-presentatrice Pernille la Lau is niet langer samen met haar vriend. Dat nieuws heeft ze vandaag bekendgemaakt in een uitgebreid bericht op Instagram, waarin ze laat weten dat dit voor haar een bittere pil is. 

Bittere pil

THE ONLY WAY IS UP! Zo zie ik t leven als ik een bittere pil moet slikken”, schrijft Pernille op Instagram. “Zo is het bijvoorbeeld met het verlies van ons mooie programma Koffietijd dat ik al 13 jaar met volle energie en liefde maak met ons superfijne team. Het is een bittere pil om te slikken, maar die ervaringen maken mij juist ook dankbaar voor wat ik heb mogen ontvangen”, aldus de presentatrice die nu opnieuw door een moeilijke tijd gaat. “Zo is het ook nu met de keuze in m’n relatie om ruimte te geven aan elkaar en ieder onze eigen weg te laten bewandelen.”

Realistisch zijn

“Doordat we vrienden zijn begrijpen we elkaar ook zo goed”, gaat ze verder. “De afgelopen 6 maanden konden we niet bij elkaar zijn, door werk, maar bovenal door familieomstandigheden die alle aandacht nodig hebben. Zowel ik als mijn (nu dus ex-) partner vinden het belangrijk om er te zijn voor onze familie. Ook in een relatie wil je samen kunnen zijn en niet lange tijd van elkaar verwijderd”, aldus Pernille. “Het is daarmee niet anders dan realistisch zijn: Ik wil hier zijn bij mijn ouders (papa met alzheimer) en aandacht geven, en hij moet bij zijn familie aan de andere kant van de wereld zijn om daar de zorg en aandacht te geven die nodig blijft. Onze ouders zijn belangrijk in het leven.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Pernille La Lau (@pernillelalau)

“We waren vrienden en werden meer samen. Dat was een supermooie tijd”, besluit Pernille. “Nu gaan we terug naar die dierbare vriendschap en blijven waarderen wat we elkaar hebben gegeven en geven.” Veel sterkte!

Lees ook: Loretta en Quinty over einde Koffietijd: ‘Verdrietig en jammer’

Artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Instagram @pernillelalau | Beeld: NL Beeld