Nieuwe vriend Erica Meiland haalt uit naar roddelbladen

Erica Meiland

Erica’s nieuwe liefde nam de roddels over zichzelf eens goed onder de loep

Erica Meiland is sinds enkele maanden weer dolgelukkig in de liefde. Privédetective Sander van Betten is de gelukkige. Door hun relatie is Sander in één klap een BN’er geworden. In de roddelbladen was hij dan ook een hot topic. Daarom besloot de privédetective eens onder de loep te nemen wat die bladen precies over hem hebben geschreven. Zijn conclusie is echter niet mals.

Roddelpers

Sander was natuurlijk maar wát geïnteresseerd in wat de roddelpers over hem te weten is gekomen en besloot daarom de artikelen eens goed door te spitten. Op Instagram deelt Sander een foto van vier roddelbladen, waarin uitgebreid over hem en zijn liefje Erica Meiland werd geschreven. “Martien en Erica’s minnaar verhuizen zwangere Maxime”, is één van de koppen die te lezen is. “Afgelopen week. Conclusie: 25 procent klopt”, schrijft hij bij het kiekje met de hashtag #privedetectivesander.

Sneuïgheid

Het nieuwe liefje van Erica kan de creatieve en fantasierijke roddels wel waarderen, blijkt al snel. “Ik lig in een deuk!”, schrijft hij onder de foto. Volgers kunnen wel lachen om Sanders uithaal naar de roddelbladen. “Hilarisch wat een sneuïgheid”, schrijft iemand. “Alleen de naam klopt zeker”, grapt een ander. Anderen zijn benieuwd geworden wat dan precies wél klopt: “25 procent klopt maar? Vertel!” Dat willen wij ook wel graag weten, eigenlijk!

Neppe relatie

Eind maart werd bekend dat Erica een nieuwe man in haar leven heeft. “We zijn ongeveer een half jaar samen”, verklapte Sander destijds aan RTL Boulevard. Al snel klonken er geluiden dat de relatie slechts voor de camera was en dat Sander niet op Erica viel, maar juist op Martien. Daar moest Erica echter niets van weten. “Ik kan je melden dat mijn relatie met Sander zeker niet nep is en hij zit ook niet achter Martien aan”, meldde zij aan RTL Boulevard.

Lees ook: Zo wist Erica Meiland haar nieuwe relatie maandenlang geheim te houden

Bron: RTL Boulevard, Tips en Weetjes | Beeld: BrunoPress