Sarah van Soelen deelt geheim tegen stress: ‘Het helpt mij om rustig te worden’

sarah van soelen

Sarah deelt op Instagram alles over haar manier om te kalmeren

Door haar relatie met André Hazes ligt het leven van Sarah van Soelen plotseling onder een vergrootglas. Het is dan ook niet zo gek dat Sarah af en toe behoorlijk wat stress ervaart. Gelukkig weet ze inmiddels hoe ze hier mee om moet gaan. 

Cupping

Sarah heeft geen dure therapeut in de armen geslagen om alle geruchten rondom haar relatie met Andre te verwerken. Nee, de influencer gooit het over een andere boeg. Volgens haar is cupping, een behandeling waarbij siliconen cups vacuüm op de huid worden geplaatst, de manier om je beter te doen voelen. “Waarvoor doe ik het? Tegen stress, trauma’s, blokkades”, vertelt ze openhartig op haar Instagram Stories. “Ik cup van alles: mijn benen, buik en rug. Het helpt mij heel erg om weer rustig te worden of weer lekker in mijn vel te zitten.”

Relatieproblemen

Met alles dat zich momenteel afspeelt in het leven van Sarah, gokken wij dat ze deze behandeling goed kan gebruiken. De geruchtenmolen draait namelijk overuren de laatste tijd. Zo zou de relatie van André en Sarah in zwaar weer verkeren, al hebben de twee dit nieuws nog niet officieel bevestigd. Wel lijkt Sarah erop te hinten dat het inderdaad over en uit is tussen de tortelduifjes. De influencer werd namelijk gespot zonder de ‘André’-ketting om haar nek en later verwijderde ze ook zijn initialen uit haar Instagram-bio.

Lees ook: Nicolette van Dam doet boekje open over cosmetische chirurgie

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress