Nicolette van Dam doet boekje open over cosmetische chirurgie

nicolette van dam

De blondine kiest liever voor puur natuur

Een spuitje hier, een filler daar: menig BN’er doet er niet moeilijk over. Al houdt Nicolette van Dam zich het liefst niet bezig met deze trend. Sterker nog, de presentatrice is zelfs bang voor een spuitje botox. 

Geen vaste klant

Dat Nicolette geen vaste klant is bij de cosmetische kliniek, betekent niet dat ze geen aandacht besteedt aan uiterlijke verzorging. Al zou ze hier nog wel wat meer tijd voor vrij willen maken, vertelt ze aan LINDA.loves. “Ik zou mezelf vaker een bezoek aan de schoonheidsspecialiste moeten gunnen. Ik ga tenslotte richting de veertig, dus dan moet je er misschien wat meer mee bezig zijn”, vertelt ze aan het blad.

Goede genen

“Gelukkig heb ik goede genen”, gaat de presentatrice verder. Daarnaast deelt Nicolette nog een belangrijk advies als het op huidverzorging aankomt: “Zowel mijn moeder als oma hebben me op het hart gedrukt altijd goed af te schminken. Dus zelfs als ik doodmoe thuiskom van een feestje: ik ga nooit slapen met mijn make-up op.”

Botox

Een prikje hier, een prikje daar: dat is niets voor Nicolette. “Botox durf ik niet”, geeft ze toe. “Ik frons te veel, dus dat zou wel een probleempje kunnen worden, maar ik ben bang dat als je het ene doet, je het andere ook moet doen. En waar trek je dan de grens?”, vraagt ze zich af. “Ik hoor goede verhalen over bindweefselmassage van je gezicht. Ik deed dat trouw elke week voor mijn benen, maar ja, toen kwam corona.”

Bas Smit

Vraag je het overigens aan hubby Bas Smit, dan zal hij zeggen dat al die nonsens niet nodig is. De twee zijn al jaren samen en hij vindt zijn vrouw nog steeds prachtig. “Na vijftien jaar houdt hij gelukkig nog steeds het meest van kleding waarin je mijn lichaam goed ziet. Daar ben ik best trots op. Ook in drukke tijden verliezen wij elkaar niet uit het oog”, vertelt Nicolette. Awh!

Lees ook: Nicolette van Dam en dochters wagen zich aan vis-challenge Bas Smit

Bron: LINDA.loves | Beeld: BrunoPress