Sieneke gaat in op arrestatie familie: ‘Ik word aangekeken op dingen waar ik niks mee te maken heb’

De zangeres heeft een bewogen week gehad

Sieneke en haar familie hebben een bewogen week achter de rug. Vorige week werden de broer, oom en opa van de 26-jarige zangeres opgepakt; de politie had een drugslab ontdekt waarin de familieleden actief waren. Aan de Gelderlander liet het management van Sieneke destijds weten dat de brunette enorm was aangeslagen door het nieuws. Ze reageerde zelf niet, tot nu toe. De zangeres plaatste een statement op Twitter.

Ook bedankt ze iedereen voor de steun die ze heeft gekregen.

Reactie

“Lieve allemaal. Normaal gesproken zou ik hier eigenlijk niet op reageren”, begint Sieneke haar bericht. “Maar omdat ik altijd open en eerlijk ben geweest en wil zijn, hierbij een korte reactie op alles wat vorige week is gebeurd”, vervolgt ze haar bericht. “Het is een bewogen week geweest voor mij, mijn gezin en familie. Zolang het onderzoek loopt, blijft er veel onduidelijkheid bestaan en is het geven van een uitgebreide reactie onmogelijk.”

Moeilijke tijd

Sieneke laat niets los over de zaak, maar vertelt wel hoe moeilijk de afgelopen week voor haar is geweest. “Ik heb de afgelopen week als zeer moeilijk ervaren. Ik word aangekeken op dingen waar ik niks mee te maken heb. Ik ben niet verantwoordelijk voor wat andere mensen doen. Ook ben ik naast zangeres moeder van twee prachtige kinderen. Ik hoop dan ook dat de rust terugkeert.”

Positieve dingen

De zangeres wil zich focussen op haar gezin en positieve dingen. Zo blijft de 26-jarige brunette gewoon optreden. “Met veel positieve energie treed ik de komende tijd veelvuldig op door heel het land. Ook neem ik deze week mijn nieuwe single op. Ik ga een mooie tijd tegemoet.” Sieneke sluit haar bericht af met een bedankje aan haar fans. “De vele positieve berichten die ik heb ontvangen waren een grote steun.”

Lees ook: Yolanthe onthult waarom ze nooit een foto van Wesley deelt op Instagram

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Twitter Sieneke | Beeld: videostill Het Gat Van De Deur