Doutzen Kroes deelt haar geheim voor een perfecte huid

doutzen huid geheim

Het topmodel doet er alles aan om haar huid gezond te houden

Ondanks dat we weten dat er aan menig foto flink gesleuteld wordt, hebben topmodellen over het algemeen een perfecte huid. Topmodel Doutzen laat sinds kort een kijkje achter de schermen zien, sinds zij gestart is met haar eigen YouTube-serie. In de video’s is te zien dat Doutzen ook in haar dagelijkse leven gezegend is met een perfecte huid, maar hier ook het een en ander aan laat doen. 

Een gezonde levensstijl

Hoe saai en logisch het ook klinkt, volgens Doutzen is een gezonde levensstijl de basis voor een goede huid. Het model sport wat af en eet over het algemeen alleen maar gezonde voeding. Daarnaast doet Doutzen regelmatig facials – oftewel gezichtsbehandelingen – om het verouderingsproces tegen te gaan.

Niet vies van een naaldje

De blondine wijst haar kijkers erop dat ze geen fan van botox is. Wel kiest Doutzen voor een andere behandeling waar flink wat naalden aan te pas komen. Het topmodel ondergaat regelmatig acupunctuur behandelingen. Dit zijn behandelingen waarbij er meerdere kleine naaldjes in je lichaam geprikt worden, waardoor het verouderingsproces vertraagd wordt. Het is een natuurlijke en ouderwetse manier, dus er komen geen chemicaliën bij kijken. Wij moeten eerlijk zijn: het ziet er best wel spannend uit.

Lees ook: Personal trainer Jennifer Lopez deelt vijf oefeningen voor ronde billen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Doutzen Diaries | Beeld: Videostill YouTube