Zoontje Chantal Janzen blijkt nu al een geweldige acteur

zoontje chantal janzen

Het kleine jongetje doet de presentatrice op hilarische wijze na

Wie presentatrice Chantal Janzen op Instagram volgt weet het als geen ander: Zoontje Bobby steelt regelmatig de show. Het kleine jongetje blijkt een echte entertainer en gaat voornamelijk rond bedtijd helemaal los in z’n slaapkamertje. In een video op Instagram deelt Chantal de hilarische beelden. 

Echte komiek

Op de video zien we Bobby in z’n slaapkamertje een heus toneelstuk opvoeren. Het jongetje imiteert een telefoongesprek, wat Chantal wel erg bekend voorkomt. “Ik vrees dat hij mij nadoet aan de telefoon”, schrijft Chantal onder de video. Volgens Marco, de man van Chantal, is het overduidelijk dat Bobby z’n moeder imiteert. “Erg benieuwd wie ik hier aan de lijn had”, schrijft Chantal.

Volgers genieten

Uit de reacties onder de video blijkt dat menig BN’er enorm moet lachen om kleine Bobby. Onder andere de zwangere Kim Feenstra reageert: ‘Aaah Chantal, wat mooi. Door mijn zwangere hormonen moet ik lachen en huilen tegelijk. Dit is toch het leukste wat er is?’ Ook laten veel volgers weten dat ze de video enorm schattig vinden. ‘Schattig’ en ‘Wat een lieverd’, klinkt het in de reacties.

Niet de eerste keer

Het is niet de eerste keer dat zoontje Bobby de show steelt vanuit zijn slaapkamer. Al een aantal weken geleden werden Chantal en haar man Marco op bijzondere wijze gewekt door hun zoon. Kleine Bobby zong met z’n slaperige hoofdje het nummer ‘We Will Rock You’ live vanuit de slaapkamer. “Zo werden wij vanochtend vroeg wakker gemaakt”, schreef Chantal destijds onder deze hilarische video.

Lees ook: Vrouw vraagt zich af: ‘Ik vind mijn man te dik, maar hoe vertel ik hem dit?’

Bron: RTL Boulevard | Beeld: ANP, door fotograaf Robin Utrecht