Aha! Zo maak jij die perfecte messy bun

messy bun

Het ligt allemaal aan de juiste polsbeweging

We hebben allemaal wel eens geprobeerd om de perfecte messy bun te maken. Toch is het creëren van zo’n rommelige knot makkelijker gezegd dan gedaan. Want hoe krijg je ‘m nou zo rommelig dat ‘ie perfect is? Gelukkig hebben wij daar het antwoord op!

Messy bun

Een messy bun in je haar maken is best een kunst. Hij moet een tikkeltje rommelig, maar bovenal chic ogen en zeker niet té messy zijn. You know what we mean. Best lastig, dus. Gelukkig is TikTok het medium waar we tig beauty- en haartrucs kunnen vinden.

De Nederlandse Quinty Mirjam de Vries ging viral met haar trucje voor een messy bun. In een korte video laat ze zien hoe makkelijk het daadwerkelijk is om de nonchalante knot te creëren. Hint: Het zit ‘m allemaal in de juiste polsbeweging. Ze laat zien dat ze haar lokken eerst samenbrengt in een hoge paardenstaart, maar ze trekt haar haren niet helemaal door het elastiekje heen. In plaats daarvan draait ze haar staart een keer om voordat ze het met het elastiekje vastzet bovenop haar hoofd.

@quintymirjam Antwoorden aan @simpformichaeljacksonn MY MESSY BUN SECRET! | #hairtok #messybuntutorial ♬ Beggin’ – Måneskin

Vond je bovenstaande er zowel simpel als toch wel érg snel uitzien? Dan ben je niet de enige. Speciaal daarom deelde Quinty Mirjam ook nog een video waarin ze het langzamer laat zien. Thank God!

@quintymirjam Antwoorden aan @maibou_ MESSY BUN TUTORIAL! | slow enough now? | #hairtok #messybuntutorial ♬ Beggin’ – Måneskin

Zeg eens eerlijk… Zo makkelijk heb je het nog nooit gezien! Nu natuurlijk eerst even in de praktijk testen, want oefening baart kunst.

Lees ook: Om deze reden moet je make-up niet te lang gebruiken

Artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Happy in Shape | Beeld: Pexels