Bij déze Nederlandse restaurants kun je de lekkerste carpaccio eten

carpaccio

Wij gaan gewoon lekker alle provincies af

Als we iets graag eten als (voor)gerecht is het wel een tongstrelende carpaccio. Voor de dun gesneden ossenhaas met Parmezaanse kaas, pijnboompitten en rucola mag je ons ’s nachts wakker maken. Zie jij het niet zitten om zelf de keuken in te duiken om dit heerlijke maaltje te bereiden? Bij deze restaurants in Nederland vind je per provincie de lekkerste carpaccio’s!

Friesland
Restaurant Ons in Harlingen weet een goddelijke carpaccio te serveren. Het personeel wordt omschreven als bijzonder vriendelijk en daarnaast kun je bij Ons ook genieten van heerlijke wijnen. Win-win als je het ons vraagt!

Groningen
De naam doet het al bijna vermoeden. Bij Capricio in de stad Groningen waan je je in Italiaanse sferen én kun je er de lekkertse carpaccio eten. Waar wacht je nog op?

Drenthe
Restaurant Moorman in Erm serveert de lekkerste rundercarpaccio van Drenthe. ‘Erm??’ horen we je al denken, dit dorpje ligt vlak bij Emmen.

Overijssel
Bij Fellini in Enschede staat het heerlijke voorgerecht hoog aangeschreven. De carpaccio brengt een stukje Italië naar het Oosten. Dat belooft veel!

Flevoland
Woodstone Piza in Almere heeft naast heerlijke wijnen en tongstrelende pizza’s ook een goddelijke carpaccio. Om je vingers bij af te likken!

Gelderland
Restaurant Graave in Arnem mag je zeker niet overslaan als je in de buurt bent. De chefwaardige carpaccio is daar zeker een aanrader en ook de bediening verdient volgens de recensies een pluim.

Utrecht
Bij lunchzaak Broodje Ben in Utrecht kun je de lekkerse carpaccio proeven van de provincie. Menig Utrechter zweert bij carpaccio op brood. Wij zijn erg benieuwd!

Noord-Holland
Onze hoofdstad mag niet ontbreken in de lijstje. Bij het restaurant Pompstation in Amsterdam kun je een heerlijke carpaccio verorberen. Het Parool beoordeelde het voorgerecht met een 8.5! Zeker het proberen waard dus!

Zuid-Holland
Bij de hippe zaak Kade 87 in Rotterdam kun je een goede carpaccio eten. Helemaal leuk om in de zomer een bezoekje te brengen aan de zaak, want het restaurant heeft een terras aan de haven.

Zeeland
Middelburg is niet alleen een ontzettend leuke stad om te bezoeken, maar je kunt daar ook genieten van een heerlijke carpaccio. Bij Mamma Mia kun je dit verrukkelijke voorgerecht nutigen.

Noord-Brabant
Deze provincie beschikt niet over één maar over twee restaurants waar je een geweldige carpaccio kunt eten. Bij zowel Vittore C in Tilburg als bij Hemels in Breda kun je aanschuiven voor dit heerlijke gerecht.

Limburg
Last but not least, Limburg! Bij Taste & Go in Wellerlooi (Noord-Limburg) zijn de gerechten verser dan vers en dat proef je! De carpaccio moet je dan ook zeker proberen.

Lees ook: onderzoek wijst uit: chocolade eten maakt je slimmer 

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Beautify | Beeld: Pixabay