De beste date tips voor vrouwen

date tips vrouwen

Daten via een datingsite? Lees dan onze beste date tips voor vrouwen

Wil je op een datingsite zoals Tiamly gaan om de liefde van jouw leven te ontmoeten? Wanneer je eenmaal iemand op een datingsite gevonden hebt, kan zo’n eerste date best spannend lijken. Wij hebben enkele tips voor je op een rijtje gezet, zodat jouw eerste date straks succesvol verloopt. Lees snel verder en ontdek onze beste tips voor de eerste date.

Blijf rustig

Merk je dat je zenuwachtig bent? Dan is het belangrijk om rustig te blijven en je te bedenken dat het enkel een date is. Het is hetzelfde als ieder ander ontmoeten. Wanneer je je hierop focust, zul je je een stuk minder zenuwachtig voelen.

Douche voor je date

Maak je je klaar voor je date, dan is het fijn om van tevoren nog even te douchen. Je zal je zo helemaal fris voelen. Ook heeft douchen een rustgevende werking, wat ideaal is als je je nog een beetje zenuwachtig voelt.

Kies voor een outfit die je zelfvertrouwen geeft

Kies voor een outfit waarin jij je mooi voelt. Ga niet voor een outfit die weliswaar erg mooi is, maar niet bij je past, want dan zul je je hier sneller onzeker in voelen. Draag iets waar jij je prettig in voelt. Op die manier straal je zelfvertrouwen uit tijdens je date, en dat is héél aantrekkelijk.

Kijk of je met jouw date kunt lachen

Kunnen lachen met jouw date is erg belangrijk. Zorg ervoor dat je tijdens de eerste date niet meteen heftige onderwerpen aankaart, maar houd het zo luchtig mogelijk.

Doe het rustig aan

Doe het altijd rustig aan als je voor de eerste keer op date gaat met iemand. Een eerste date zegt namelijk nog niet zoveel. Laat gerust zien dat je de ander leuk vindt, maar overdrijf het niet. Je leert elkaar nog maar net kennen en dat proces kun je het beste rustig opbouwen.Te overhaast een ander willen leren kennen, kan de ander juist afschrikken.

Go with the flow

Misschien ben je al druk bezig met het bedenken op welke manieren jouw date zou kunnen verlopen. Doe dit zo min mogelijk, maar laat alles gewoon op je afkomen. Je zal vanzelf merken wat er gebeurt en of er nog een vervolgdate gaat komen. Door dit te doen, zul je je meer ontspannen voelen tijdens de date en zul je meer in het nu zijn.

Wij weten het zeker: met deze tips komt het helemaal goed. Good luck!

Lees ook: Man vraagt zich af: ‘Hoe erg kun je te laat komen bij een date?’

Bron: Tiamly | Beeld: Pexels