Kirsten vraagt om hulp: ‘Ik vond een datingapp op de telefoon van mijn verloofde’

datingapp verloofde telefoon

‘Hoe confronteer ik hem hiermee?’

Kirsten* is al een tijdje samen met de liefde van haar leven, en ze zijn altijd heel gelukkig geweest. Sinds kort hebben ze zelfs besloten om zich te verloven. Maar nu is er iets raars gebeurd: terwijl Kirsten toevallig naar zijn telefoon keek, zag ze de datingapp Bumble staan. Op Reddit vraagt de vrouw om hulp, want hoe gaat ze dit gesprek aan met haar verloofde?

Datingapp

Het begon allemaal toen Kirsten haar telefoon kwijtraakte. Ze ging druk op zoek, want hij moest ergens in huis liggen. Toen ze de badkamer in liep, zag ze de telefoon van haar verloofde op een kastje liggen. “Zonder daarbij na te denken pakte ik zijn telefoon, om daarmee de mijne te bellen zodat ik hem kon vinden. Dit doen we allebei heel regelmatig. Maar toen ik zijn telefoon opende, kwam ik direct in de datingapp terecht.” Dit was natuurlijk een enorme shock voor Kirsten. “Mijn hart brak meteen in duizend stukjes.”

Geen gesprekken

De vrouw besloot om verder onderzoek te doen, en doorzocht de telefoon. “Toen ik verder keek, zag ik dat hij geen gesprekken had met iemand. Hij was zelfs nog met niemand gematcht in de app. Ik ben ook door zijn gewone berichten gegaan, maar daar zag ik verder niks raars tussen staan.”

Kirsten is enorm in de war, en weet niet hoe ze dit moet aankaarten bij haar verloofde. “Hij heeft me nooit een reden gegeven om aan hem te twijfelen, en ik heb hem altijd vertrouwd. Hoe pak ik dit nu aan?”

De namen in dit artikel zijn gefingeerd. Op Reddit doet de vrouw haar verhaal onder de naam lyssalyssa1995.

Lees ook: Mirthe vertelt: ‘Ik wil dat mijn verloofde zijn tattoo weg laat halen’

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron: Reddit | Beeld: Pexels