Man: ‘Ik werd boos omdat zij ongesteld werd in mijn bed’

ongesteld bed

Nu vraagt de man zich of zijn reactie een beetje overdreven was

Als vrouwen weten we allemaal dat het niet altijd een pretje is om ongesteld te zijn. Soms komt het een dag te vroeg, soms een paar dagen later. En laten we het niet eens hebben over de buik- en rugpijn. Het is al helemaal erg als je ongesteld wordt in het bed van de man die je leuk vindt. Het overkwam de date van Stijn*. 

Te veel gedronken

Stijn doet nu zijn verhaal op een forum. Hij vertelt dat hij al een paar maanden met deze vrouw aan het daten was, en dat ze laatst bij hem thuis wat kwam eten. “Terwijl ik aan het koken was, dronken we samen een fles champagne leeg. Daarna dronk ze nog wat wijntjes bij het eten. Blijkbaar had ze te veel gedronken, want toen we later een filmpje aan het kijken was, stond ze abrupt op en ging ze naar de badkamer”, vertelt Stijn. “Na een kwartier stond ik op om te kijken of alles goed ging. Ik hoorde dat ze aan het overgeven was. Natuurlijk niet ideaal, maar het kan gebeuren. Dus ik pak een flesje water, een schoon t-shirt en een tandenborstel voor haar en zeg dat ik alvast naar bed ga. Even later kwam ze ook in bed liggen.”

Ongesteld

Rond zeven uur ‘s ochtends wordt de vrouw wakker en schrikt. “Oh shit, hoorde ik ineens naast me, dus ik werd wakker. Ik vroeg haar wat er aan de hand was, en ze wees naar het bed”, vertelt de man, terwijl hij naar een flinke bloedvlek op zijn hoeslaken kijkt. “‘Het spijt me zo erg’, zei ze tegen me. ‘Ik ben een dag te vroeg ongesteld geworden, denk ik.'” Stijn schrijft op het forum dat hij weet dat dit kan gebeuren en dat ze het niet expres heeft gedaan.

Boze reactie

Toch was de man wel boos. “Ik heb dit dekbedovertrek pas een week. Ik heb het zes maanden geleden speciaal besteld en het was heel duur. Dus toen ik zag dat mijn dure, nieuwe dekbedovertrek besmeurd was met bloed, was ik natuurlijk wel boos”, vertelt hij. “Misschien niet de beste reactie, maar het was gewoon geen ideale situatie.” Ondertussen was de vrouw nog steeds haar excuses aan het aanbieden voor wat er gebeurd is. “Ik reageerde weer een beetje kortaf en zei dat ze me even een kwartiertje moest geven om te kalmeren. Ze bleef maar ‘sorry’ zeggen, waardoor ik alleen maar bozer werd.”

Genegeerd

“Ik zei nogmaals dat ik tien minuutjes nodig had”, vertelt Stijn. Dat viel niet in goede aarde, want de vrouw stond op en zei dat ze dan maar naar huis ging. “Ze pakte haar spullen, kleedde zich om en ging ervandoor. Ik probeerde haar niet te stoppen en ging haar niet achterna. Na een paar uur stuurde ik haar maar een sms om de situatie wat te sussen.” ‘Ik weet dat vanochtend een beetje ongemakkelijk was, maar ik neem je niet kwalijk dat je ongesteld werd in mijn bed. Wat ga je vandaag verder doen?’ stuurde Stijn naar de vrouw. “Het is nu anderhalve dag later en ze heeft nog steeds niet gereageerd. Wat moet ik doen?” vraagt hij zich af.

Geen husband material

De reacties op het forum zijn niet mild. Veel mensen nemen het op voor de vrouw. “Heb je enig idee hoe beschamend het is voor een vrouw als dat gebeurt?” reageert iemand. “Voor mij zou jij geen husband material meer zijn”, gaat de persoon verder. Iemand anders reageert: “Als je serieus tien minuten stilte nodig hebt om bij te komen van een menstruatievlekje, heb ik nu al medelijden met je toekomstige vrouw. Nadat zij bevallen is, zal ze nog eeuwen niet meer met je mogen praten!” Wat vind jij? Wat Stijns reactie overdreven of snap jij hem wel?

*Stijn is niet de echte naam van de man. De man deed zijn verhaal op het forum onder de naam throwaway83739294.

Lees ook: Man: ‘Ik wil niet dat mijn vriendin een tattoo zet van haar overleden ex’

Bron: Reddit | Beeld: Unsplash