Dit is wat Sylvie Meis op een dag eet

Sylvie heeft een ijzeren discipline, zo blijkt uit haar eetdagboek

Sylvie Meis is een beeldige vrouw. Ze heeft een figuur om u tegen te zeggen en pronkt regelmatig met haar prachtige voorkomen op social media. Dat de presentatrice zich niet elke dag vergrijpt aan frituur en milkshakes, moge duidelijk zijn. Maar om haar ranke figuur te behouden, houdt ze zich aan een streng dagmenu. Iets wat voor ons niet is weggelegd.

Wij zouden het niet kunnen…

Bikiniklaar

Na het werpen van één blik op de Instagrampagina van Sylvie Meis, kun je al concluderen dat ze in shape is. Niet zo gek, aangezien ze naast presentatrice ook model is en een lijf moet hebben dat altijd ‘bikiniklaar’ is. Sylvie werkt zich regelmatig in het zweet en houdt er een strikt regime op na. De 40-jarige blondine deelde op haar Instagram Story’s waar haar dagmenu uit bestaat. Sylvie houdt zich aan een supergezond dieet, zo delen voedingsdeskundige Vivian Reijs en personal trainer Carlos Lens met Shownieuws. Wel benadrukt Vivian dat dit dieet niet voor iedereen is weggelegd. “Dit werkt dan voor haar om in shape te blijven, maar dat betekent niet dat het ook voor jou werkt. Ieder lichaam is anders.”

Gezond dagmenu

De presentatrice start de dag op de manier waarop velen hun dag starten: met een straffe bak. Ze drinkt haar koffie zwart en ontbijt met een eiwitomelet en fruit. Als snack neemt ze een wortelsapje met gember. Ze houdt het de hele dag gezond en luncht met watermeloensap en een garnalensalade. Als snack voor het avondeten neemt ze groenten met hummus. Op het avondmenu staat zeebaars met groente. Uiteraard heeft Sylvie ook weleens een cheat day, zo is op social media te zien dat ze graag ijsjes eet, maar ze doet dit uiteraard wel met mate.

Wij zouden dit dagmenu niet vol kunnen houden…

 

Lees ook: Buikvet verminderen? Dan kun je deze 10 dingen het beste eten en drinken

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Shownieuws | Beeld: videostill