Lidl komt met handtas inclusief geheim wijnvak

tas

Wijnen, wijnen, wijnen!

Met het lekkere weer voor de deur moet je natuurlijk wel een voorraadje wijn in huis hebben. Want wat is er nou lekkerder dan heerlijk van het zonnetje genieten met een glaasje wijn. Zowel thuis als op het terras, wijn is eigenlijk altijd een goed idee. En laat Lidl nou nét met het ideale product hiervoor komen.

Wijnvak

Lidl komt wel vaker met mega handige producten, maar wat ons betreft is dit toch wel hun beste tot nu toe. De supermarktketen komt namelijk met een handtas waar een geheim wijnvakje in zit. Ja, echt! Je kunt in deze tas dus een hele fles wijn kwijt en er zit een verborgen tuitje in om je glas stiekem vol te schenken met wijn.

Geheim vakje

De tassen – ja er zijn verschillende soorten – worden verkocht in verschillende stijlen. Elk model is voorzien van een uitneembaar stuk waar een 1.5 liter wijn in past. Dat zijn twee flessen! Je hebt een handtas gemaakt van synthetisch leer, een strandtas met blauwe strepen of een rugtas van nylon. Iedere variant heeft een verborgen tapkraantje aan de buitenkant. Zet een glas onder het tapkraantje en klaaaar: je hebt een heerlijk wijntje.

Prijs

De tassen kosten zo’n 20 pond, wat omgerekend ongeveer 22 euro is. Er is alleen een klein minpuntje aan dit leuke verhaal, want tot nu toe zijn de tassen alleen nog maar bij de Lidl in Engeland te koop. Laten we hopen dat ze snel naar Nederland komen!

Lees ook: Iets te hard gewijnd? Dit is hoe vaak je dronken bent in je leven

Bron: Tagmag | Beeld: Lidl, Unsplash