Oelala: een man ziet een vrouw het liefst in déze lingerie

Toch leuk om te weten

Jezelf in een mooi lingeriesetje hullen kan je soms net een beetje extra zelfvertrouwen geven, ondanks dat je het onder je kleding draagt. Jij bent niet de enige die kan genieten van mooie lingerie, voor je man of vriend is het zeker geen straf als jij je met schaars kant hebt bedenkt. Maar in wat voor lingerie ziet de man de vrouw het liefst? Ask Men zocht het voor je uit.

Een lust voor het oog.

De beha

Uit het onderzoek van Ask Men blijkt dat mannen een push-up beha het mooist vinden staan bij een vrouw. Draag jij niet zo graag een push-up beha? Dan is een bralette ook een goede keus, deze beha vinden mannen daarna het leukst staan. Ook een balconette vinden mannen erg leuk staan en eindigde op de derde plaats.

Undies

In de stof waarin vrouwen de bips hullen, hebben mannen ook een duidelijke voorkeur. Ze zien vrouwenbillen het liefst in een weinigverhullende string. De curves van een vrouw komen hier immers goed in uit. Op de tweede plaats eindigde de brazillian. Draag jij het liefst een gewone onderbroek? Dan hoef je je zeker geen zorgen te maken, want deze eindigde op plek drie.

Lees ook: Dit is de reden dat je eigenlijk nooit met ondergoed aan moet slapen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Grazia | Beeld: Pexels