Prins William maakt in het openbaar een grapje over Kate Middleton

De Hertog van Cambridge blijkt toch over een goede dosis humor te beschikken

Een man die in het openbaar een grapje maakt over zijn vrouw klinkt niet echt als wereldnieuws, maar zoals we inmiddels weten moet de koninklijke familie zich aan heel wat regeltjes houden en goed nadenken over wat ze zeggen in het openbaar. Een grapje is daarom niet zomaar gemaakt, maar prins William had afgelopen week toch een lolletje tijdens een bezoekje aan County Hall in Londen.

Kate lacht net zo smakelijk om de grap van haar man als hijzelf. 

Mentale gezondheid

Prins William en zijn vrouw Kate Middelton waren afgelopen week bij het Global Mental Health Summit in Londen waar belangrijke personen van over de hele wereld aanwezig waren om mentale gezondheid te bespreken. Hier ontmoette het stel de kunstenaar Dairo Vargas die speciaal voor de gelegenheid een schilderij had gemaakt, genaamd Someone to turn to.

Schilderij

Het schilderij bleek nog niet helemaal af te zijn, want al snel vroeg de schilder of de Hertog en Hertogin van Cambridge ook wat wilden bijdragen. Kate, die ook nog eens een kunstgeschiedenisdiploma op zak heeft, nam de kwast sportief aan en bracht wat verf toe aan het doek.

Resultaat

Ietwat onzeker vraagt Kate aan Dairo of het goed is en de kunstenaar vertelt dat het helemaal prima is. William daarentegen neemt geen blad voor zijn mond en grapt dat zijn vrouw het geheel geen goed heeft gedaan: “You’ve pretty much ruined it”, lacht hij, oftewel: “Je hebt het zo goed als verpest”. Kate moet gelukkig, net als haar man, smakelijk lachen om de opmerking, zo is te zien in een video die werd opgenomen tijdens het schilderen.

Verpesten

William was net als Kate zo sportief om de kwast aan te nemen en wat verf toe te voegen aan het doek. Wel kon Kate nog wat van hem leren: “Zo verpest je een schilderij dus echt”, lachte hij. Vervolgens brengt hij verf aan op een willekeurige plek op het schilderij, nadat de kunstenaar hem had verteld dat de verf overal aangebracht mag worden.

Bekijk hieronder het fragment. 

Lees ook: Zo zag Kate Middleton eruit als kind en dochter Charlotte lijkt precies op haar

Dit bericht bewaren? Pin hem op Pinterest 

Bron: Instagram, Her | Beeld: Videostill Instagram Kensington Royal