Tweejarig dochtertje Chantal Bles werd met spoed opgenomen

Chantal Bles

Het is een zware tijd voor Chantal Bles en haar gezin

Begin mei maakte styliste Chantal Bles bekend dat haar jonge dochter Jada ernstig ziek is. Het meisje bleek een tumor met uitzaaiingen te hebben. Helaas lijkt het er een half jaar later op dat het meisje hier nog steeds tegen moet strijden. Zo moest ze afgelopen week met spoed opgenomen worden in het ziekenhuis.

Het meisje mag gelukkig weer naar huis om aan te sterken voor haar volgende chemo.

Chemotherapie en operaties

De dochter van styliste Chantal Bles an haar man Robert Doornbos blijkt al een half jaar ernstig ziek te zijn. Dit nieuws sloeg in als een bom. In juni vertelde Chantal dat ze in een ‘rollercoaster van chemotherapie en operaties’ waren beland. En dat terwijl de blondine ook nog eens hoogzwanger was van een tweede kind. Haar tweejarige dochter Jada moest heftige chemotherapie ondergaan en werd behandeld in het Prinses Máxima Centrum.

Opgenomen

Op Instagram liet Chantal gisteren weten dat Jada opnieuw opgenomen moest worden. “Afgelopen week werd Jada helaas met spoed opgenomen vanwege hoge koorts”, schrijft ze op Instagram Stories. “Ze heeft veel pijn gehad, maar mocht nu gelukkig weer even naar huis om een beetje aan te sterken voor de volgende chemo”.

Chantal Bles

Lees ook: Na zware operatie is dochtertje van Chantal Bles en Robert Doornbos weer thuis

Dit bericht bewaren? Pin hem op Pinterest

Bron: Instagram Chantal Bles | Beeld: Hollandse Hoogte, videostill Instagram Stories Chantal Bles