Déze verwijderde scène uit de film Titanic is echt hartverscheurend

Titanic

We weten eindelijk wat er is gebeurd met Rose’s moeder

Het is al zo’n twintig jaar geleden dat de film Titanic op het witte doek verscheen. Het liefdesverhaal van Jack en Rose, een stel dat op drastische wijze werden gescheiden door het zinkende schip, deed velen naar hun zakdoek grijpen. Recentelijk is er een scène uit de film opgedoken die niet in de film zat, maar bijna net zo verdrietig is als de wrede scheiding tussen de twee hoofdpersonen.

Je ziet Rose’s moeder van een heel andere kant.

Ruth 
Het moment dat Jack doodging en Rose probeerde zichzelf te redden was ontzettend verdrietig. Maar een andere scène die niet in de film te zien was, was ook hartverscheurend. Wie de film door en door kent, weet dat Rose’s moeder geen makkelijke tante was. Hun relatie werd verbroken aan boord van de Titanic, maar wat gebeurde er eigenlijk met Rose’s moeder na de redding? De ruim anderhalf minuten durende verwijderde scène laat dat zien.

Scène
In het stukje is te zien hoe de Titanic-overlevenden aan boord van de RMS Carpathia worden gehesen. Het is een rauw stukje waarin te zien is hoe overstuur mensen zijn. Rose zelf is bleek, stil en loopt in een soort zombiestand over het dek. Ruth, de moeder van Rose, bevindt zich ook onder de overlevenden. In tegenstelling tot Rose loopt zij niet doelloos rond. Nee, in de scène is een moeder met een gebroken hart te zien die wanhopig op zoek is naar haar dochter.

Bekijk hieronder het fragment.

Lees ook: Zó ziet het meisje uit de feestscène van de Titanic er nu uit!

Bron: YouTube | Beeld: Videostill