Wauw! Dit zegt jouw geboortemaand allemaal over jou en het is verrassend nauwkeurig

vakantiedagen

Wij konden ons echt identificeren met deze beschrijving!

Vaak kan je astrologie wel met een korreltje zout nemen, maar dat maakt het zeker niet minder leuk! Dit zou jouw geboortemaand over je karakter zeggen en bij ons was het verrassend nauwkeurig. Klopt die van jou ook?

Laat ons in de reacties op Facebook weten of jouw beschrijving klopt!

Januari
Mensen die in januari geboren zijn, zijn erg geduldig. Ze helpen anderen kraag en zijn daarom ook sterren in het onderwijzen. Daarbij hebben ze een ijzeren wil en zijn ze erg vastberaden. Ze willen zichzelf altijd verbeteren en helpen anderen graag om hun doelen te bereiken.

Februari
Als je in februari geboren bent, heb je een grote kans dat je een creatieveling bent. Daarbij zijn februari-mensen ook heel verstandig en vrijdenkend. Het zijn ook de echte rebellen van de wereld en daardoor kunnen ze soms wat agressief overkomen, maar dat moet je vooral niet verkeerd opvatten omdat ze heel gevoelig zijn vanbinnen.

Maart
Mensen die in deze maand geboren zijn, kunnen overkomen als introvert en ze hebben de neiging om hun ware aard eerst nog even voor zich te houden. Als je eenmaal hun vertrouwen gewonnen hebt, laten ze je voor de honderd procent toe in hun leven. Mits ze niet worden teleurgesteld in de vriendschap, een maart-baby geeft vrijwel geen tweede kansen.

April
Probeer een april-baby maar eens te stoppen. Ze zijn superenergiek, hebben altijd haast en willen het beste uit zichzelf halen. Ze zijn ook erg avontuurlijk en staan graag in het middelpunt van de belangstelling. Met een april-baby zal jij je nooit vervelen!

Mei
De dromers onder ons worden vaak geboren in mei. Het zijn echte visionairs en kunnen heel goed visualiseren waar ze heen willen in het leven. Ze hebben een goed ontwikkelde linker hersenhelft en daardoor kunnen ze heel goed analytisch denken.

De andere maanden vind je op de volgende pagina. 


Pagina 1/2