Dit zou jouw hobby moeten zijn volgens je sterrenbeeld

Hobby

Jouw hobby staat in de sterren

Het kan behoorlijk lastig zijn om een hobby te vinden die echt bij je past. Misschien heb je al heel veel geprobeerd, maar is het het steeds nét niet. Tijd om eens naar je sterrenbeeld te kijken. Het vertelt je meer dan je denkt…

Welke hobby past het beste bij jou?

Steenbok (21 december – 19 januari)

Jij hebt echt goede mensenkennis. Jij snapt je medemens en weet wat de een wil en wat de ander nodig heeft. Tijd om dat talent eens in de praktijk te brengen met vrijwilligerswerk. Je zult merken dat je hier heel veel voldoening uithaalt.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Watermannen zijn wandelende dramaqueens in de beste zin van het woord. Drama stroomt door je aderen. Probeer eens verhalen te gaan schrijven of wat acteerlessen te volgen. Jouw innerlijke dramaqueen zal je dankbaar zijn.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Laat je fantasie de vrije loop. Jij hebt het creatiefste sterrenbeeld. Ga dus schrijven, schilderen, muziek maken of bijvoorbeeld… koken! Jij zal de gekste én lekkerste gerechten maken met jouw originele ideeën.

Ram (21 maart – 20 april)

Avontuur zit in jouw bloed. Stilzitten kan jij niet. Probeer daarom iets actiefs te kiezen, zoals atletiek of bootcamp. Je zult genieten van de buitenlucht én het komt je figuur ook nog ten goede. Twee dingen waar jij heel blij van wordt.

Stier (21 april – 20 mei)

Jij leert snel en zet altijd door. Het maakt jou niet uit of iets de eerste keer niet lukt, jij probeert het gewoon een tweede, derde of vierde keer. Ook rust staat bij jou hoog in het vaandel. Ga dus eens een naaicursus volgen. De perfecte combinatie tussen leren en rust.

Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Jij houdt van zowel drukte en gezelligheid als rust. Jij kan erg gelukkig worden van een middagje shoppen met vriendinnen en van een goed boek. Je kunt beiden prima op een dag doen: koop boeken met vriendinnen die je in de avond gaat lezen!

Kreeft (22 juni – 22 juli)

Films, films, films! Jij leeft je graag in mensen in. Jij kunt heerlijk genieten van een goede moviedate. Gelukkig kun jij deze hobby zowel alleen als met vrienden uitoefenen, want je houdt van gezelligheid!

Leeuw ( 23 juli – 22 augustus)

Het woord ‘saai’ komt niet voor in jouw woordenboek. Je trekt er graag op uit om naar de gekste plekken te gaan. Jouw perfecte hobby is fotografie. Je kunt dit perfect combineren.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Jij volgt de trends op de voet. Jij weet wat dit jaar echt in is en wat absoluut niet meer kan. Ga dit nu eens naar je eigen hand zetten door kleding te ontwerpen. Ga op een naaicursus en ontwerp de mooiste, gekste en origineelste creaties.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Jij bent een rasechte adviseur op het gebied van mode. Jij houdt van shoppen met vriendinnen en zij waarderen je mening. Probeer dit eens wat vaker te doen en tover jezelf om tot personal shopper!

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Jouw hoofd zit altijd vol en stress is voor jou geen onbekend fenomeen. Probeer in je vrije tijd daarom wat meer tot rust te komen en schrijf je in voor yogalessen. Je zult genieten van de rust en leert omgaan met de stress van het dagelijkse leven.

Boogschutter (22 november – 20 december)

Eén hobby is voor jou niet genoeg, omdat jij afwisseling moet hebben. Trek er in je vrije tijd daarom eens wat vaker op uit. Je kunt eens een dagje Groningen doen, een dagje Maastricht of doe eens gek en ga naar Parijs! Elke keer wat anders en elke keer leuk.

Lees ook: Deze sterrenbeelden zijn de grootste verleiders aller tijden

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: pexels