‘Mijn broer betaalde stiekem de neuscorrectie van mijn zoon’

neuscorrectie

‘Ik dacht dat hij een grapje maakte’

De zoon van Erik* is nooit blij geweest met zijn neus. Erik vertelt dat hij zijn zoons neus helemaal niet lelijk vindt of dat het problemen heeft gegeven, maar hij wilde graag een neuscorrectie laten doen. Zijn zoon vroeg hem om geld, maar Erik zei nee. Ook zijn moeder was het er niet mee eens, dus leek de zaak daarmee afgedaan. Als zijn zoon dan slaagt voor zijn middelbare school, heeft Eriks broer wel een heel bijzonder cadeau voor hem geregeld… Op Reddit doet de man zijn verhaal.

Nose job

“Mijn zoon van achttien heeft altijd al een probleem gehad met zijn neus”, begint Erik zijn verhaal. “Zijn neus is een beetje krom, maar het is niet lelijk en heeft nooit problemen veroorzaakt.” Toch vraagt zijn zoon om geld voor een nose job. Erik en zijn vrouw weigeren dat.

“Mijn broer, zijn oom, is altijd erg close met hem geweest en toen hij slaagde voor zijn middelbare school, beloofde hij hem het beste cadeau ooit. Wij dachten een cadeaubon of zo, verder niks geks.” Het blijkt net wat anders te zijn…

Geheim

“Hij gaf hem een neuscorrectie cadeau. Mijn broer had het voor mij geheimgehouden en mijn zoon loog tegen ons over waar hij op dat moment was. Hij zei tegen mij dat hij bij zijn moeder was en tegen zijn moeder zei hij dat hij bij mij was, terwijl hij een week lang bij mijn broer verbleef na de ingreep.”

Erik is met stomheid geslagen als zijn zoon weer thuiskomt. “Het leek wel of hij een stomp in zijn gezicht had gekregen. Ik dacht dat hij een grapje maakte toen hij zei dat hij een neuscorrectie had gehad.”

Verraden

Erik gaat verhaal halen bij zijn broer. “Hij zei dat hij niks verkeerd had gedaan, dat hij alleen had gezorgd voor iets wat wij niet voor hem konden doen. Hij had alleen betaald, want onze zoon is volwassen, dus mocht hij het zelf beslissen, zei hij.” Eriks zoon is blij met het resultaat, maar Erik herkent hem niet meer. “Ik voel me verraden door mijn broer en heb gezegd dat hij niet meer langs mag komen.” Wat vind jij van de actie van Eriks broer?

*Erik is niet de echte naam van de persoon in dit verhaal. Op het forum deed de man zijn verhaal onder de naam Due-Eggplant-6702.

Lees ook: ‘Ik heb mijn broer een waardeloze vader genoemd’

Artikel bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: Reddit | Beeld: Pexels