Aleksandra over eerste indruk Denzel in Love Island: ‘Ik was niet echt fan van hem’

Denzel en Aleksandra

Aleksandra en Denzel gingen er met de winst vandoor in Love Island

Wekenlang werd er naar de finale van Love Island toegeleefd en gisteren was het dan eindelijk zover. Martin en Sebastiana en Denzel en Aleksandra bleven als de laatste koppels over in de finale, maar uiteindelijk wonnen Denzel en Aleksandra Love Island. Iets waar Aleksandra helemaal niet op had gerekend. “We hadden het echt niet verwacht. We gingen ervan uit dat Sebbie en Martin zouden winnen”, vertelt Aleksandra aan het AD.

Tevens had de blondine aan het begin van Love Island niet verwacht verliefd te worden op Denzel.

Verliefd

Hoewel Denzel en Aleksandra tot over hun oren verliefd zijn op elkaar, had Aleksandra niet verwacht om de liefde te vinden bij de 26-jarige voetballer. “Toen Denz binnenkwam, had ik een totaal ander beeld van hem. Ik had nooit gedacht dat ik op hem verliefd kon worden. Ik had überhaupt niet gedacht dat we vrienden konden zijn. Ik was niet echt fan van hem, maar dat is volledig omgeslagen”, vertelt de 24-jarige.

Stel

Denzel bewees Aleksandra echter het tegendeel want de Vlaamse Islander kreeg een oogje op haar Denz. “Het is echt letterlijk uit niets gegroeid tot iets heel sterks”, omschrijft de blondine hierover. Ook Denzel beaamt dit. “Alles is echt boven mijn verwachting gegaan. Op een gegeven moment leer je elkaar kennen. Ik begon Aleks leuker en leuker te vinden en werd verliefd. Toen wist ik wel dat ik het officieel wilde maken, maar van tevoren had ik het niet verwacht. Absoluut niet.”

Winnaars

Aleks en Denz mogen zich de winnaars noemen van het eerste Nederlandstalige seizoen van Love Island. De tortelduifjes gaan niet alleen samen terug naar huis, maar ook met 25.000 euro op zak. De twee weten nog niet precies wat ze met het gewonnen geld gaan doen, maar ze sluiten niet uit dat ze ervan op vakantie gaan. “We hebben wel altijd gezegd dat we het leuk zouden vinden om met zijn tweeën op vakantie te gaan ergens naar een mooi plekje. Waar weten we nog niet. Maar dat is zeker iets wat we gaan doen”, vertelt Denzel.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Feliciteer deze mooie winnaars van #LoveIsland 2019 met een hartje! ❤️ @aleksandraj_ @denzelslager

Een bericht gedeeld door Love Island (@loveislandrtl) op

 

Lees ook: Twitteraars raken niet uitgepraat over topprestaties van Sari van Veenendaal

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: AD | Beeld: Videostill Love Island