Hoera! Sander Lantinga en Tessel hebben hun vierde kind verwelkomd

sander-lantinga

De bevalling ging echter niet zonder slag of stoot

Afgelopen donderdag zijn Radio 538-dj Sander Lantinga en zijn vrouw Tessel van der Lugt voor de vierde keer ouders geworden. Hoewel ze zielsgelukkig zijn, verliep de bevalling niet vlekkeloos. Sander vertelt erover in een Instagrampost.

Goed én minder goed nieuws

Op de foto is Sander met hun kersverse dochtertje te zien. Eronder schrijft hij: “Ze is er! Lily-Lexi Lantinga. We noemen haar Lexi. Geboren donderdag om 14:45 uur.” Dat klinkt geweldig, maar er is ook een keerzijde aan het goede nieuws. Hij voegt daar namelijk het volgende aan toe: “De bevalling ging snel en goed, misschien wel té snel want daarna ging het snel minder. Tess is na de bevalling 3 liter bloed verloren door een ‘oververmoeide’ baarmoeder (ja, dat bestaat) waardoor die niet meer sluit en blijft bloeden, dus uit huis getakeld en met gierende ambulance naar het ziekenhuis gebracht.”

Eind goed, al goed

Het is echter helemaal goedgekomen, aldus Sander. “We zijn nu in alle gezondheid weer thuis, gelukkig… En gelukkig!” Hij heeft ook verschillende lessen geleerd: “A) je beseft je maar weer eens hoe breekbaar en fragiel het leven is en dat je nooit iets te aannemelijk mag maken, B) zorgpersoneel zijn helden!, C) vrouwen zijn de sterkste wezens op aarde, D) poezen zijn fantastische photobombers.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sander Lantinga (@sanderlantinga)

Een zoon en drie dochters

In juni maakte Sander via Instagram bekend dat hij en Tessel hun vierde kind verwachtten. Destijds schreef hij: “We hebben drie ontzettend leuke kinderen. Maar we hebben de tijd, de ruimte en de liefde – na een paar gesprekken hebben we besloten er nog één keer voor te gaan.” In 2014 kregen Sander en Tessel hun zoon Klaas; in 2016 volgde hun dochter Molly en in 2018 hun dochter Cato.

Lees ook: Zo ziet de prachtige moeder van Max Verstappen eruit

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress