Katja Schuurman deelt foto van drie verschillende bruidsjurken: welke vind jij het mooist?

katja schuurman
Katja Schuurmans vraagt haar fans om raad

Vanavond verschijnt Katja Schuurman in het televisieprogramma Say yes to the dress waarin zij haar bruidsjurk uit zal zoeken. Op social media deelt ze alvast een foto van drie keuzes, maar welke het zal worden zullen we vanavond in het programma moeten zien. Duidelijk is wel dat Katja haar sexy stijl niet verbloemt met een degelijke jurk!

Welke vind jij het mooist?

Uitgesteld

Katja Schuurman stapt in het huwelijksbootje met Freek van Noortwijk, een 14 jaar jongere restauranteigenaar. Ze wilden in eerste instantie vorige zomer trouwen, maar dat lukte niet. Ze konden geen geschikte locatie vinden en ook financieel was het handiger om nog even te wachten. Zo hadden ze net hun huis laten verbouwen en had Freek een nieuwe auto gekocht. “We zijn ook nog eens allebei ontzettend druk en het moet niet meer stress dan plezier opleveren” vertelde Freek vorig jaar aan Story.

Bruiloft

De echte bruiloft zal in het voorjaar van 2019 dan eindelijk plaatsvinden. Daarom doet Katja nu mee aan het programma Say yes to the dress met Fred van Leer. Aan de jurken te zien combineert ze sexy met voorjaar, want we zien naast een beetje bloot ook kanten bloemen. Wij vinden dat alle jurken haar fantastisch staan en zijn erg benieuwd welke Katja gaat kiezen. De keuze is te zien in Say yes to the dress op TLC, vanavond om half 9.

Lees ook: Eva Jinek deelt een prachtige foto van haar zwangere buik op Instagram

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Instagram Katja Schuurman, Story, Libelle | Beeld: Videostill