Deze Netflix-serie wordt gezien als de meest verslavende serie ooit!

Van deze Netflix-serie krijg jij geen genoeg!

Als je denkt aan verslavende series, dan denk je uiteraard meteen aan Netflix. Daar is een groot aanbod van dit soort series. Toch is er een serie die hier met kop en schouders bovenuit steekt en het is niet een van de bekende toppers. 

Had jij al van deze serie gehoord?

Spaans

Wereldwijd worden Sherlock, Friends, Narcos, House of Cards en New Girl het meest gekeken, maar dat betekent niet dat dit ook de meest verslavende series zijn die op Netflix staan. In tegendeel; een van de meest verslavendste series is een relatief onbekende. De Spaanse serie La Casa de Papel wordt door velen genoemd als het gaat om die titel.

Overval

In de serie wil El Professor samen met een team van acht mensen een overval uitvoeren. Het is niet zomaar een overval; ze gaan de Koninklijke Munt van Spanje stelen, ter waarde van 2,4 miljard euro. Dit gaat uiteraard niet zonder slag of stoot en dat zorgt voor enorm veel spanning. Seizoen één staat op dit moment op Netflix en in april wordt het tweede seizoen verwacht. Ben je nog niet overtuigd? Deze mensen gingen je voor en raken niet uitgepraat over de serie.

Lees ook: Zoveel procent van de mensen zit stiekem op Netflix tijdens het werk

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Flair | Beeld: Netflix