Nicolette Kluijver zeilde de oceaan over voor nieuw programma: ‘Waanzinnige ervaring’

Een ongelofelijk spannend avontuur!

Je moet het maar durven: in drie weken tijd de Atlantische Oceaan oversteken, zonder contact met hulpdiensten of het thuisfront. Nicolette Kluijver ging de uitdaging aan. Samen met 5 andere BN’ers is zij binnenkort te zien in het nieuwe RTL 4-programma Over De Oceaan

Over De Oceaan

Naast Nicolette zijn ook André Dongelmans, Caroline Tensen, Kees Tol, Roelof Hemmen en Roxane Knetemann volledig buiten hun comfortzone gegaan in Over De Oceaan. Tijdens een reis van ruim 5100 kilometer zijn zij volledig afhankelijk van de zee, de wind, en elkaar. Enne, eenmaal op zee is er geen weg meer terug. Oh my!

Onder leiding van een ervaren kapitein en co-kapitein leren de avonturiers met vallen en opstaan zeilen te midden van de Atlantische golven. Startend in Las Palmas en eindigend in het Caribisch gebied, is dit avontuur een ware rollercoaster van fysieke en mentale uitdagingen.

Geen contact

Tijdens de overtocht waren de BN’ers bijna drie weken volledig afgezonderd. Zonder contact met het vasteland, zullen ze zichzelf en elkaar op fysiek en mentaal vlak tegenkomen. Contact met het thuisfront is onmogelijk, er is geen volgboot en ze zijn op zee onbereikbaar voor hulpdiensten. In geval van nood zijn ze enkel en alleen op zichzelf en elkaar aangewezen. Verwacht in Over De Oceaan daarom euforie, geluk en humor, afgewisseld met emotionele momenten.

Uitdaging

Nicolette kijkt in elk geval enorm uit naar deze nieuwe uitdaging. “Ik wil alles uit het leven halen, als je dan gevraagd wordt of je de Atlantische Oceaan over wil zeilen is er maar één antwoord: ‘Jaa!’”, aldus de presentatrice. “Het avontuur, de spanning, maar ook de euforie. Nieuwe vriendschappen en een waanzinnige ervaring. Dat is waarom ik dit gelijk wilde doen!”

Over De Oceaan is vanaf donderdag 16 mei om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

Lees ook: Wat leuk: Chantal Janzen kondigt nieuw seizoen Eén Grote Familie aan

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron: Grazia, RTL | Beeld: NL Beeld