Lief! Erik Zwennes (vriend) zet jarige Roxeanne Hazes in het zonnetje

Roxeanne

Erik plaatst een reeks schattige kiekjes

Roxeanne Hazes viert vandaag alweer haar 29e verjaardag en dat betekent dat de zangeres flink in het zonnetje wordt gezet door haar vriend Erik Zwennes. Op Instagram deelde hij namelijk een aantal lieve kiekjes van Roxeanne.

In het zonnetje gezet

“De liefste, dapperste en leukste is vandaag jarig”, schrijft Erik bij een reeks foto’s en filmpjes van Roxeanne. Zo zien we de zangeres onder andere met een pretbek op een step, lekker aan het spelen met zoontje Fender en aan het repeteren.

Een groot feest zit er weliswaar niet in voor Roxeannes 29ste verjaardag, maar dat mag de pret niet drukken. “Afgelopen vrijdag alvast een beetje gevierd en zodra de horeca weer open is, doen we dat nog een keer goed over”, gaat Erik verder. “Zomaar het gevoel dat dit een heel mooi jaar voor jou gaat worden, voor ons. Wij houden van jou mijn wereld. GEFELICITEERD!” Onder de foto schrijft Roxeanne de lieve woorden: “Ik hou van jou, mijn alles.”

Reacties

Het regent felicitaties onder de foto voor de birthday girl. “Hiep hiep op jou, lieve getalenteerde Roxeanne. En ook op jullie mooie gezin”, schrijft iemand in de reacties. “Zo lief gezegd, verdient ze. Jij ook gefeliciteerd met je liefde”, laat een ander weten. “Gefeliciteerd met dit mooie mens en fantastische moeder van jullie Fender”, aldus een andere volger.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Erik Zwennes (@erikzwennes)


Onlangs bereikten Roxeanne en Erik nog een bijzondere mijlpaal, want de twee zijn al langer dan vijf jaar samen.“Ik heb de tijd van mijn leven. Al 5 jaar. Happy anniversary, baby”, schreef Rox toen op Instagram. “WIJ! voor altijd!❤️❤️❤️”, voegde ze daar nog aan toe. Lief!

Lees ook: Dít programma vervangt The Voice of Holland op vrijdagavond

Bron: Grazia | Beeld: Instagram, Brunopress