Er komt een extra seizoen Temptation Island! Maar niet voor iedereen…

Temptation Island

Er komt geen VIP-editie van Temptation Island…

Er gaat geen dag voorbij dat we niks lezen over Temptation Island. De stellen van dit jaar zorgen voor veel rumoer op social media. Voor de fans van dit heerlijke programma hebben we heel goed nieuws! Er komt namelijk een extra seizoen. Helaas is dit seizoen niet voor iedereen te zien op de televisie.

Je moet aan een speciale eis voldoen.

Videoland

De afleveringen van deze ultieme relatietest zijn exclusief voor de abonnees van Videoland. Ze zullen niet uitgezonden worden op de Nederlandse televisie en op die manier hoopt de streamingdienst meer klanten aan zich te binden. Videoland heeft op dit moment veertigduizend abonnees, tegenover de twee miljoen van Netflix. Ze moeten erg hun best doen om meer te werven en op deze manier zou dat best eens kunnen lukken.

VIP-editie

Shownieuws brengt ook erg verdrietig nieuws. Bij aankondiging van dit nieuwe seizoen is er definitief een streep gezet door de plannen om een VIP-editie te maken. Er zouden te weinig bekende Nederlanders en Belgen mee willen doen aan een dergelijk programma. De opnames voor het extra seizoen worden gemaakt in april dit jaar. Wij kunnen niet wachten!

Lees ook: Dit nieuwe televisieprogramma wordt nóg heftiger dan Temptation Island

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Lees ook: Flair | Beeld: videostill temptation island