Dít is waarom jij crocs zou moeten aanschaffen

crocs

Wij overtuigen je!

Crocs: you love them or you hate them. Toch zien we het rubberen schoeisel steeds vaker terugkomen in het modebeeld en lijkt het een echt fashion piece te worden. Zelfs de grootste celebrities lopen op de schoenen, maar of ze nou daadwerkelijk mooi zijn? Daar zijn de meningen over verdeeld. Toch wordt menig mens erdoor geinfluenced. En laten wij daar nou nóg een schepje bovenop doen om je over te halen.

Praktisch en comfortabel

Oké, Crocs krijgen geen schoonheidsprijs, maar scoren op comfort een dikke tien. De rubberen schoenen staan er namelijk bekend om dat ze superlekker lopen. Dit was in eerste instantie ook waarom ze op de markt werden gebracht: praktisch en comfortabel. Alles verre van het modebeeld waar alles draait om pracht en praal. Toch lijkt er een beweging op gang te komen, aangezien we tijdens Paris Fashion Week de grootste A-listers – denk aan Kendall Jenner en Bella Hadid – met Crocs aan zagen lopen.

Keuze is reuze

Naast dat Crocs praktisch en comfortabel zijn, is er genoeg keuze. De schoenen zijn zelfs zó populair dat het merk hun assortiment heeft uitgebreid. Je hebt de crocs in verschillende soorten, maten, modellen, kleuren en printjes. Zo heb je de originele ‘clogs’, de slippers, de laarsjes en er is zelfs een model met een lekkere warme teddystof aan de binnenkant. Dat wil je toch?

Ready to go

Ook zijn Crocs heel erg makkelijk om aan te trekken. Je stapt er gemakkelijk in, bevestigt het bandje achter je hiel en tada! Handig voor als je bijvoorbeeld even snel naar de winkel moet. En het mooie van alles is nog: de Crocs zijn zo’n fashion trend dat jij je niet eens meer hoeft te schamen als je ermee loopt. Win-win!

Trend van het moment

Het is wel duidelijk dat Crocs op dit moment niet meer zijn weg te denken uit het modebeeld. Natuurlijk is niet iedereen fan van de schoenen, wat wij zeker snappen. Maar de meeste mensen die op de schoenen lopen, kiezen comfort boven uitstraling. En dat is precies waar je aan moet denken als jij Crocs wil kopen, want mooi zijn ze in ieder geval niet.

Lees ook: Wist je dat deze 2 factoren je relatie kunnen verstoren?

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron: Girl Scene | Beeld: iStock