Binnenkort kun je weer goedkope lingerie scoren tijdens Hunkemöller fabrieksverkoop

beha

Een aantal maanden geleden vond de fabrieksverkoop plaats in Rotterdam, nu is deze noordelijk gelegen stad aan de beurt

De deur behaloos uitgaan is iets wat veel vrouwen niet graag doen. Een beetje steun kan nu eenmaal geen kwaad. Jammer genoeg kan het aanschaffen van een goede beha soms best in de papieren lopen. Daarom zijn we des te blij dat de Hunkemöller zo nu en dan een fabrieksverkoop houdt. Dit keer vindt de verkoop plaats in de stad Groningen en tijdens het evenement dat begin mei plaatsvindt, kun je lingerie scoren voor een prikkie. 

Niet alleen beha’s, maar ook sportkleding en pyjama’s zijn behoorlijk voordelig geprijsd.

Prijzen

Als je in de winkel een beetje een degelijke beha wilt kopen, betaal je daar al snel 20 euro voor. En in dit geval hebben we het nog over de goedkopere beha’s. Vrouwen met een lastigere (cup)maat betalen soms wel 80 euro voor een goede beha. Tijdens de Hunkemöller fabrieksverkoop zul je gelukkig niet zulke prijzen tegenkomen. Tijdens de fabriekssale in Rotterdam een aantal maanden geleden waren alle items, dus ook bad- en sportkleding, te koop voor 2,50 euro. Laten we hopen dat dat ook nu weer het geval is.

Entree

Het evenement vindt plaats van 7 tot en met 9 mei in het Martiniplaza in Groningen. Bezoekers moeten wel een entree van 3 euro betalen, maar dan kun je wel rondsnuffelen tussen de tig rijen met lingerie, badkleding, pyjama’s en sportkleding. Je kunt tussen 10 uur ’s ochtends en acht uur ’s avonds tussen de Hunkemöller-artikelen snuffelen.

Lees ook: Met deze 5 tips gaan je beha’s een stuk langer mee!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: MartiniPlaza | Beeld: Pixabay