Yes please! Een perfecte huid door je gezicht 60 seconden te wassen

Huid wassen

Met deze makkelijke én goedkope tip krijg je een mooiere huid

Helaas zijn we niet allemaal geboren met gladde, zuivere, gephotoshopte huid. En hoewel onzuiverheden er gewoon bij horen, zijn wij toch altijd op zoek naar dé manier om een glad gezichtje te krijgen. 

Zestig seconden

Speciale crèmes, scrubs, gezichtsborstels. You name it en wij hebben het geprobeerd. Toch schijnt er een heel makkelijke manier te zijn om een betere huid te krijgen. Te makkelijk misschien? De 60-second rule zou dé manier zijn om van je onzuiverheden af te komen.

Zachtere en zuivere huid

Klinkt te doen, zestig seconden. Maar wat houdt het in? Eigenlijk is het simpel. Het is de bedoeling dat je je gezicht – je raadt het al – een minuut lang reinigt. Zorg er hierbij voor dat je je gezichtsreiniger rustig in je huid masseert. Volgens schoonheidsspecialiste Nayamka Roberts-Smith zorgt dit ervoor dat je huid zachter wordt en lossen talgophopingen beter op. Daarnaast zorgt de methode ervoor dat je goed al het make-up en vuil van je gezicht verwijdert.

Resultaat

Te simpel om waar te zijn? Misschien, maar eigenlijk klinkt het wel erg logisch. Normaal wassen wij ons gezicht maximaal tien seconden en brengen daarna de nodige crèmes aan. Door je gezicht net wat langer te wassen, zorg je ervoor dat de producten echt hun werk kunnen doen. En dat kan veel goeds doen voor je huid. Zo deelde deze vrouw haar resultaat op Twitter:

En dat voor vijftig seconden langer je gezicht wassen en slechts nul euro aan speciale producten? Sign us up!

Lees ook: https://www.dingenvoorvrouwen.nl/beauty-en-mode/gezichtscreme-huidtype/

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Unsplash