Alle vrouwen met blond haar opgelet! Dít zijn de kledingkleuren die het beste bij je passen

blond haar

Blondes have more fun!

Als we de bekende modeontwerpers en stylisten mogen geloven, weten we al dat dit de kledingkleur voor 2018 gaat worden. Maar past deze kleur dan ook wel bij jouw blonde coupe? Voor de brunettes onder ons zijn dit de mooiste kleuren die bij jouw haarkleur passen. En nu is het tijd voor de blondines!

Deze kleuren passen perfect bij vrouwen met blond haar.

Camel
Wanneer je blond haar hebt, ben je snel geneigd om kleuren te kiezen die in contrast staan met jouw haarkleur. Dat is helemaal niet nodig, want deze warme kleur zorgt alleen maar voor een luxueuze en classy uitstraling. Met name de lange camel-kleurige jassen zien we op het moment veel in het straatbeeld terug.

blond haar

Gebroken wit
Eigenlijk geldt voor deze kleur precies hetzelfde als camel, je probeert deze kleur als blondine vaak te vermijden omdat het in samenstelling met je blonde haren je een fletse uitstraling zou geven. Niets in minder waar, want juist als blondine kun jij deze kleur het best dragen van iedereen!

Rood
Wil je wel een keer extravagant de deur uit gaan? Kies dan voor knalrode kleding. Als blonde vrouw geeft deze kleur je nog meer kracht en straal je veel energie uit.

Blauw
Met blauw als kledingkleur kun je eigenlijk alle kanten op. Wanneer je blond haar hebt staat het prachtig wanneer je verschillende kleuren blauw met elkaar combineert. Kies bijvoorbeeld voor een lichtblauwe spijkerbroek en combineer dit met een navy-kleurig colbertje. Je zult zien dat je gouden lokken nog meer tot recht komen.

blond haar

Roze
Van de zachtroze en pastelroze kleuren tot fuchsia. Jou staat alles geweldig! Pas wel op dat je niet overboard gaat met de kleur roze want dit kan al snel voor dat Barbie-gehalte zorgen, wat je als blondine misschien wel niet wil uitstralen. Met een leuke pastelroze broek of colbert, gecombineerd met gebroken wit kom je al een heel eind!

Lees ook: Geniaal: met deze simpele make-up trucjes zie je er veel jonger uit!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest! 

Bron: Cosmopolitan | Beelden: Pinterest