Aha: hier komt dat kuiltje in je kin door

Kuiltje in kin

Vandaar!

Een kuiltje in je kin is een fysiek kenmerk die niet veel mensen hebben. Maar hoe ontstaat zo’n speciaal kuiltje eigenlijk? En waarom hebben sommige mensen het wel, en anderen niet? We leggen het uit! 

De oorzaak

Eigenlijk is het best simpel; een kuiltje in je kin ontstaat bij je geboorte. En net dat sommige mensen wel of geen sproeten hebben, geldt dat ook voor een kuiltje in je kin. Wat interessant is, is dat dit fysieke kenmerk genetisch bepaald is. Vaak ontstaat het al voor de geboorte, als de twee onderkaken niet geheel samenkomen tijdens de ontwikkeling van de foetus.

Bijzonder kenmerk

Een kuiltje in je kin is dus een bijzonder en speciaal kenmerk, die niet iedereen heeft. Toch vinden sommige mensen het niet zo mooi en laten ze zelfs iets aan doen. En dat terwijl er mensen zijn die juist graag zo’n bijzonder kenmerk in hun gezicht willen hebben.

Bekende kinnen

Heb jij een kuiltje in je kin? Dan hoor je bij de club waar ook zangeres Adele, actrice Sandra Bullock en muziekproducent Simon Cowel bij horen. Geen verkeerd rijtje om in te staan, toch?

Lees ook: Aha! Door dit simpele trucje lijkt je weekend langer

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron: Vriendin | Beeld: Brunopress