Man heeft cadeautje van zijn ex na 47 (!) jaar nog steeds niet geopend

cadeautje
Wel legt de man het presentje elk jaar weer onder de kerstboom

Wanneer je een jaar of 16 bent en voor het eerst verliefd bent, denk je dat het liefde voor het leven is. Echter, ben je op die leeftijd nog zo groen als gras en jeugdliefdes gaan vaak voorbij. Dit gold ook voor de 64-jarige Adrian Pearce. Echter, heeft hij nog een bijzondere aandenken aan die tijd.

Jeugdliefdes 
Net zoals velen aandenken van hun jeugdliefde bewaren, bewaarde ook Adrian een kleinigheid. Je moet hierbij alleen niet denken aan een foto, een sieraad of een boek, maar een cadeautje. Een onuitgepakt cadeautje wel te verstaan en Adrian is voorlopig nog niet van plan het pakje uit te pakken.

Cadeautje
Adrian was nog maar 17 jaar oud toen hij dikke verkering had met Vicki. Destijds keek de tiener erg uit naar de kerst samen met zijn vriendinnetje, maar het mocht helaas niet zo zijn. Vlak voor Kerstmis verbrak het meisje de relatie, maar ze gaf Adrian nog wel een cadeautje. Aan CBC vertelt Adrian dat hij het cadeautje aannam en mee naar huis nam. “Ik moest best een stuk naar huis lopen en ik was erg verdrietig en boos. Daarom kwakte ik het pakje onder de kerstboom.”

Kerstmis
Tijdens kerst opende Adrians familie hun cadeautjes, maar Adrian raakte het pakje van zijn ex niet aan. “Ik vertelde mijn familie dat ik het nooit zou open maken.” Tot op de dag van vandaag hield Adrian zich aan zijn woord.

Hereniging
Een aantal jaar nadat de twee uit elkaar gingen, kwam Adrian het zusje van Vicki nog wel tegen. Zij gaf hem het telefoonnummer van zijn jeugdliefde en de twee ontmoetten elkaar voor een kop koffie. Opnieuw daten zat er echter niet in. Toch legde Adrian het cadeautje dat hij destijds kreeg nog altijd onder de boom, tot zijn vrouw met wie hij drie kinderen heeft hem vertelde dat hij dat niet meer moest doen.

Openen
Af en toe haalt hij het cadeautje nog tevoorschijn, maar hij heeft het nog niet geopend. Ook heeft hij geprobeerd weer contact te zoeken met Vicki, maar haar telefoonnummer werkt niet meer. Ook weet hij niet wat hij tegen haar zou zeggen. Een ding is echter zeker: het cadeautje gaat voorlopig niet open. “Het is een gewoonte geworden om naar het cadeautje te kijken zonder hem te openen”, geeft Adrian toe. Wel overweegt hij om het pakje 50 jaar nadat het hem gegeven werd te openen. We zijn heel benieuwd wat erin zit!

cadeautje

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Lees ook: Weleens over je ex gedroomd? Dít betekent het!

Bron: Metro | Beeld: Adrian Pearce