Openhartig: ‘Mijn partner heeft me bedrogen terwijl ik zwanger ben’

zwanger-bedrogen

De vrouw in kwestie weet niet wat ze nu moet doen

Claudia* zit op een roze wolk met haar zwangerschap, maar haar vriend Erik lijkt een beetje afwezig. Als ze toevallig in zijn telefoon zoekt naar een foto, stuit ze op een hoop rare foto’s én een datingapp. Op het forum van Reddit doet ze haar verhaal.

In zijn telefoon kijken

Claudia is ontzettend blij met de komst van haar kind. En voor ze achter het geheime leven van Erik kwam, kon ze ook niet wachten om samen met hem een gezin te stichten. “Mijn schoonmoeder was op bezoek en wilde graag een foto van de echo zien”, begint de vrouw haar verhaal. “Ik kon mijn telefoon niet vinden, dus ik keek op zijn telefoon. Dit zou ik normaal gesproken niet zo snel doen, maar mijn schoonmoeder bleef aandringen dat ze de foto graag wilde zien.”

Naakte vrouwen

Terwijl ze door de telefoon van haar partner scrolt, op zoek naar de echo, komt ze ineens heel andere foto’s tegen. “Ik zag ineens veel foto’s van naakte vrouwen, en toen ging ik verder zoeken”, vertelt Claudia. “Toen vond ik een app genaamd ‘Feeld‘, een app die puur gericht is op seksuele afspraken en ontmoetingen.”

Puinhoop

De zwangere vrouw schrok van haar ontdekking, maar heeft haar partner er nog niet mee geconfronteerd. Wel weet ze dat ze Erik niet meer in haar leven of dat van haar kind wil. “Het lijkt erop dat ik vanaf nu geen andere keuze heb dan co-ouderschap met deze waardeloze man. Ik haat dat ik in deze puinhoop ben beland.”

Wat zou jij adviseren?

Claudia kan rekenen op veel steun op het forum, maar er zijn ook een paar mensen heel eerlijk over de situatie. Zo valt er te lezen: “Je moet gelijk een advocaat bellen en eventuele co-ouderschap voor je kind vaststellen.” Iemand anders wijst haar erop dat ze ook naar een gynaecoloog moet gaan om te testen voor “eventuele infecties of soa’s”. Dit kan immers heel gevaarlijk zijn voor haar pasgeboren kind. Wat zou jij de vrouw adviseren?

*Claudia is niet de echte naam van de vrouw. Op het forum deelt ze haar verhaal onder de naam Butternut8462.

Lees ook: Vrouw vertelt: ‘Mijn schoonmoeder gaf me een zwangerschapstest als kerstcadeau’

Fan van dit artikel? Bewaar hem op Pinterest!

Bron: Reddit | Beeld: Pexels