Vrouw is al sinds haar jeugd samen met partner: ‘Ik heb het gevoel dat ik iets heb gemist’

De vrouw vraagt zich af of het normaal is dat ze deze gedachten heeft

Het is een prachtig idee om oud te worden met je allereerste liefde. Marlous (25) is al sinds haar zeventiende samen met haar vriend en houdt veel van hem. Toch begon het onlangs bij haar te knagen dat ze geen ervaring heeft met andere mannen.  

Fantaseren over een ander

Zielsveel van je partner houden, maar ook nieuwsgierig worden naar daten met anderen. Het is een situatie waarin Marlous zich bevindt. “Ik ervaar een mid-life crisis op dit moment”, zegt ze daar zelf over op het forum Reddit. “Ik zit momenteel in een serieuze relatie, maar er zijn veel dagen waarop ik fantaseer over een andere man die ik amper ken.” Hoewel Marlous fantaseert over een andere man, wil ze ook benadrukken dat haar vriend een goede man is. “Mijn vriend is lief en hij is loyaal. Wanneer ik fantaseer over die andere man, heb ik meteen het idee dat ik vreemdga.”

Ervaringen

Marlous vervolgt dat ze het idee heeft dat ze dingen heeft gemist, omdat zij en haar vriend al op jonge leeftijd een relatie kregen. “Ik verlang naar iets. Ik heb het gevoel dat ik ervaringen heb gemist, omdat ik al sinds mijn zeventiende een relatie heb. De afgelopen maanden fantaseer ik continu over hoe het is om met anderen te daten. Het gaat me niet eens helemaal om seks, maar om de ervaring. Ik weet dat dit heel gek is.”

Wat te doen?

Marlous weet momenteel niet zo goed wat ze moet doen. “Ik wil de relatie met mijn vriend niet beëindigen, maar ik heb niet het gevoel dat ik hem verdien. Dus ik denk er wel over na om het uit te maken.” De vrouw vraagt anderen daarom nu om advies. Wat zou jij Marlous aan willen raden?

Marlous is niet de echte naam van de vrouw. Op Reddit doet ze haar verhaal onder de gebruikersnaam Morenaprincess_0502

Lees ook: Heb je een relatie, maar fantaseer je over vreemdgaan? Dit betekent het

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: Reddit | Juan Pablo Serrano (pexels)