Voor alle hondenliefhebbers: dit hondenras past het beste bij jouw sterrenbeeld

hond sterrenbeeld

Welk hondenras past het beste bij jouw sterrenbeeld?

We blijven het fascinerend vinden hoeveel je sterrenbeeld je kan vertellen over jouw persoonlijkheid. Zo weten we al welke sterrenbeelden het meest jaloers zijn, het allerliefst zijn óf zelfs welke sterrenbeelden een geweldige carrière tegemoet gaan in 2020!

En nu, voor de echte dierenliefhebbers onder ons: dít hondenras past het beste bij jouw sterrenbeeld.

Steenbok
22 december tot 19 januari
Franse Bulldog

Steenbok, je bent betrouwbaar en een geweldige vriend(in). Daarom word een trouwe, liefdevolle Franse Bulldog direct je beste vriend. Bovendien zal deze enigszins ondeugende, dwaze hond de meer speelse kant van je routine-georiënteerde persoonlijkheid naar voren brengen.

Waterman
20 januari tot 18 februari
Chow-chow

Twee van je sterke punten zijn dat je onafhankelijk en origineel bent, dus zo nu en dan verlang je naar wat eigen ‘alleen’-tijd. Een chow-chow, met zijn loyale maar afstandelijke persoonlijkheid, is een perfecte aanvulling op jouw leven. Dit ras is een geweldige vriend, maar het zoekt ook onafhankelijkheid.

Vissen
19 februari tot 20 maart
Cavalier King Charles Spaniel

Je spendeert zoveel tijd om  het geven van anderen en rekening te houden met hun behoeften, dat het wordt tijd dat iemand anders je in liefde onderdompelt. De cavalier is de definitie van een schoothondje, waardoor het een perfecte hond is voor de empathische en zorgzame Vis. Deze pup is lief en houdt van niets meer dan lekker knuffelen.

Ram
21 maart tot 19 april
Australische herder

Als nature een herdershond, Aussies zijn vastbesloten, zelfverzekerd en vol energie, net als een Ram. Maar kijk uit, als je kleine maatje niet genoeg beweging of aandacht krijgt, kunnen ze een beetje humeurig worden. Hé, klinkt dat niet als iemand die we kennen?

Stier
20 april tot 20 mei
Berner Sennenhond

Jij hebt een huisdier nodig als een Berner Sennenhond, dat nuchter en makkelijk in de omgang is. Je kunt een beetje gevoelig zijn, dus de gemakkelijk trainbare en aanhankelijke aard van deze hond zal het beste in jou naar boven brengen. En vat dit niet verkeerd op Stier, maar je kunt van tijd tot tijd een beetje lui worden. Geen zorgen, want de Berner Sennen kan ook een echte bankhanger zijn.

Tweelingen
21 mei tot 20 juni
Chihuahua

Jouw teken staat bekend als twee persoonlijkheden in één. Gezien je veelzijdige persoonlijkheid, zul je onmiddellijk in contact komen met een Chihuahua én zal je je herkennen met de stemmingswisselingen van deze kleine blaffer. Ze kunnen het ene moment vermakelijk en levendig zijn, maar de volgende keer ook behoorlijk bezitterig en wantrouwig overkomen tegenover anderen.

Kreeft
21 juni tot 22 juli
Yorkshire Terrier

Jij bent een van de moeilijkste tekens om te leren kennen, gezien je veelzijdige persoonlijkheid, dus het is logisch dat je een hondenras dezelfde eigenschappen krijgt. De enorm schattige Yorkie is misschien klein, maar ze hebben veel karakter. Aan de ene kant zijn Yorkies levendige en perfecte maatjes, maar aan de andere kant kunnen ze ook koppig en moeilijk te trainen zijn.

Leeuw
23 juli tot 22 augustus
Siberische husky

Leeuw, je bent gepassioneerd en dominant en je hebt een hond nodig die, net als jij ook de ster van de show wil zijn. Huskies zijn hartelijk en vriendelijk. Maar wees gewaarschuwd: dit ras kan ook gebrek hebben aan empathie en behoorlijk eigenwijs zijn als ze niet goed op het juiste pad zitten. Maar daar kun je je eigenlijk ook wel mee identificeren, of niet Leeuw?

Maagd
23 augustus tot 22 september
Shiba Inu

Dit Japanse ras is enthousiast en empathisch, dus de perfecte hond voor de intelligente maar zacht gesproken Maagd. Net als zijn eigenaar, houdt een shiba ervan zijn geest te gebruiken om moeilijke problemen te verwerken. Wees dus niet verbaasd als ze steeds weer een weg vinden naar je sokkenla vinden, hoe vaak ook controleert of deze wel echt gesloten is.

Weegschaal
23 september tot 22 oktober
Poedelmix
hond sterrenbeeld
Jij zal meteen verliefd worden op een poedelmixje. Denk hierbij aan een goldendoodle, cavapoo of Labradoodle. Net als jij zijn deze honden charmant en intelligent. Ze snakken naar socialisatie en genegenheid, maar ze zijn ook super chill. Ze zijn blij om uren op te apporteren of gewoon lekker op je schoot te kruipen. Klinkt als een perfecte match, toch?

Schorpioen
23 oktober tot 21 november
Duitse herder

Net als Schorpioenen, zijn Duitse herders nieuwsgierige, zelfverzekerde en natuurlijke leiders. Het ras is ook een van de meest toegewijde en moedig van allemaal. Jij kunt een beetje wantrouwig en sceptisch over anderen zijn, maar je zult je altijd veilig en geliefd voelen met je Duitse herder aan je zijde.

Boogschutter
22 november tot 21 december
Golden Retriever

Net als een Boogschutter is dit trouwe hondenras energiek, nieuwsgierig en charmant. Je golden retriever wil niets liever dan je gelukkig maken en je geliefd laten voelen en is ideaal voor je extraverte en gulle karakter. Jullie leven samen om te ontdekken en op zoek te gaan naar avontuur, wat een perfecte match!

Lees ook: Vrouwen met deze sterrenbeelden zijn de beste vriendinnen

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest! 

Bron: Buzzfeed | Beelden: Unsplash