Deze nobele labrador heeft een baantje bemachtigd als hotelconciërge

Labrador

Alles is beter met honden!

Hoe leuk is het om een hotel binnen te wandelen en begroet te worden door een lieve, enthousiaste viervoeter? Wij weten het wel: dat is heel tof! Dat is blijkbaar ook wat het Park Hyatt Melbourne hotel in Australië moet hebben gedacht. Het luxueuze hotel huurde namelijk een labrador in als hotel conciërge.

Sinds juli is de hond een onderdeel van het team.

Nieuwe functie
De labrador, die de toch wel toepasselijke naam Mr. Walker kreeg, is een echte aanwinst voor het vijfsterrenhotel. De 18-maand oude hond werd in juli aangenomen door het Australische hotel. Het beestje was voorheen een blindgeleide hond en neemt nu onder andere de taak op zich om gasten een warm welkom te heten.

Vrolijk
Niet alleen verwelkomt Mr. Walker de gasten, ook zit hij bij de personeelsvergaderingen. Wil je als gast een blokje om? Dan vergezelt Mr. Walker je tijdens je ommetje. Je hoeft je ook geen zorgen te maken dat de hond niet voldoende rust krijgt. Wanneer hij een pauze heeft, mag hij deze doorbrengen op een speciaal bedje van Tasmaanse eik.

Vriendje
Bovenstaande taakjes zijn wel veel voor slechts een hond. Daarom heeft Mr. Walker er sinds kort een gloednieuwe collega bij. Samen met mopshond Parker ontfermen de twee zich over de bagage van hotelgasten.

Lees ook: Deze hond koopt zelf haar koekjes

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Metro | Beeld: Instagram Park Hyatt Melbourne Hotel