Zin om te shoppen? Déze items zijn altijd in de sale in oktober!

Zo koop je deze dingen net wat goedkoper!

Er zijn van die dingen die altijd op dezelfde momenten in de sale zijn. In oktober zijn niet alleen veel zomerspullen in de aanbieding, maar ook de beste cadeau’s voor Sinterklaas en kerst scoor je nu het goedkoopst.

Dit zijn drie dingen die áltijd in de aanbieding zijn in oktober.

Camera
Als je al een lange tijd twijfelt wanneer je die nieuwe camera moet kopen is nú het moment! Elk jaar worden er namelijk aan het begin van de herfst nieuwe modellen aangekondigd. Die nieuwe camera’s moeten rond november en december in de winkel liggen en er moet dus ruimte gemaakt worden voor de nieuwe modellen. Alle oude modellen gaan voor een stuk minder geld weg. Ideaal!

Cadeau’s
We hoeven jou niet te vertellen dat cadeau’s, zoals speelgoed en spellen, rond kerst en Sinterklaas veel duurder zijn. Dan kunnen de winkels er flink aan verdienen. Als je nu je kerst- en Sinterklaasinkopen alvast doet zal dit behoorlijk schelen in de portemonnee.

Trouwen
Nu de ‘r’ weer in de maand zit is het trouwseizoen officieel afgesloten. Mensen trouwen een stuk minder als het wat kouder is buiten. Zeg nou zelf; een zonnetje is toch veel fijner? Mocht je volgend jaar zomer willen trouwen dan kan je nu al wat aankopen gaan doen. Ze zijn namelijk een stuk goedkoper op dit moment. Met zulke korting zeg jij natuurlijk gelijk ‘Ja, ik wil’!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Margriet | Beeld: Unsplash