6 kledingstijlen voor meisjes die niet mogen ontbreken in de kledingkast

kleding

Dit zijn de leukst trends!

Ondanks dat de winkels nog eventjes dicht blijven weerhoudt ons dat niet om de perfecte outfit te vinden voor onze kinderen. Nu het nieuwe jaar net is begonnen en het voorjaar alweer in het vizier is, is het de hoogste tijd voor wat inspiratie. We hebben dan ook zes superleuke stijlen voor je op een rijtje gezet.

Prints prints en nog eens prints

Je mag dit jaar weer alles met elkaar combineren en niets is te gek. Dierenprintjes, strepen, stippen, het is zo gek niet te bedenken maar dat je in 2021 alles met elkaar mag combineren is een ding dat zeker is.

Regenboog

Naast de printjes kan je ook flink uitpakken met alle kleuren van de regenboog. Eigenlijk geldt hier dezelfde regel: niets is te gek. Vooral de felle opvallende kleuren mogen lekker met elkaar gecombineerd worden.

Stoer en schattig

Tussen alle kleuren en printjes door is er ook genoeg ruimte voor stoere outfits. Een paar stoere flared broeken of rokjes met een paar hoge sokken en laarsjes geeft je de perfecte combinatie van schattig en stoer. Zo geeft O Chill je genoeg opties die goed met elkaar gematched kunnen worden.

Vintage

We kunnen ons goed voorstellen dat niet iedereen staat te springen bij regenboogkleuren en prints. Niet getreurd! Bij volwassenen is de vintage kledingstijl niet meer weg te denken en dit kan je gerust doortrekken naar de kledingkast van je kinderen. Met oranje, bruine en groene kleuren op een corduroy stof is de kledingkast van jouw kind weer helemaal compleet.

Lekker zacht

Alle inspiratie die al genoemd is kan mooi gecombineerd worden met deze stijl. Aaibare jasjes die lekker zacht zijn kunnen in alle stijlen worden toegepast. Toch is de absolute topper de combinatie met de dierenprintjes. Een panterprint op een oversized zacht jasje is dit jaar een perfect item in de kledingkast.

Girly

Het echte prinsessen gevoel kan niet genegeerd worden. Voor het aankomende jaar wordt verwacht dat tule en zwierige rokjes hun opmars maken. Tegenover de felle kleuren en prints staat deze stijl die nog genoeg ruimte biedt voor zachte pastelkleuren. Om het sprookje compleet te maken mag een gouden detail hier en daar niet ontbreken.

Lees ook: Man: ‘Is het gek als ik naar een bruiloft ga als mijn vrouw net een miskraam heeft gehad?’

Bron: Mamaliefde | Beeld: Unsplash