Waar of niet waar? De Temptation Island VIPS krijgen betaald om mee te doen

Donny Roelvink Temptation Island

Zou jij meedoen aan Temptation Island voor geld?

Ieder jaar vragen we het ons weer af als het realityprogramma Temptation Island op televisie is en dit keer krijgen we eindelijk een beetje antwoord op de vraag of de deelnemers betaald worden. Het antwoord geldt voor de VIPS en we weten niet of dit ook geldt voor de ‘normale’ deelnemers. Wat denk jij: staat er een vergoeding tegenover?

De meeste deelnemers doen altijd vaag over het antwoord, behalve Rowena.

Werk

Vooral voor de VIPS hangt er veel aan dit programma vast. Het kan je maken en breken. Vooral op het gebied van iemands reputatie kan het veel betekenen voor een ster. Juist daarom zou je verwachten dat de deelnemers ook een vergoeding krijgen voor hun deelname. Olcay Gulsen vraagt deelneemster Rowena ernaar tijdens Temptation Gossip. Olcay vraagt Rowena of ze meedeed voor het geld, suggererend dat ze inderdaad betaald kreeg. Rowena antwoordt hierop: “Ik zie het wel als werk. Ik wil wel gewoon in the picture staan, omdat je hiermee wel groeit op Instagram. En vanuit daar heb je ook weer meer verdiensten.”

Prima bedrag

Toen Olcay het verlossende antwoord had gekregen, aarzelde zij uiteraard geen moment en probeerde ook los te krijgen wat de VIPS krijgen voor hun deelnames. Op die vraag antwoord RowenaL: “Het is meer dan prima. Maar niet zo rijk als dat jij bent”. De exacte bedragen weten we dus niet, maar we weten wel dát er wat tegenover staat. Zou jij meedoen als er geld tegenover stond? Laat het ons weten onder de Facebookpost!

Lees ook: Onthult: ook dit stel was gevraagd om mee te doen aan Temptation Island VIPS

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Viva | Beeld: videostill Temptation Island