Lange wimpers? Met déze truc groeien die van jou als kool

wimpers laten groeien

Met deze tips heb je die lange wimpers waar je van droomt

Lange wimpers, het is de droom van elke vrouw. We smeren niet voor niets dagelijks laagjes mascara op onze wimpers, plakken nepwimpers op en nemen wimperextensions. Het ideaalbeeld voor elke vrouw is het hebben van mooi, lange en betoverende wimpers. Gelukkig kun je op deze natuurlijke manier je wimpers veel langer laten groeien.

En deze producten heb je waarschijnlijk gewoon al in huis liggen.

  • Olijfolie: smeer elke avond met een watje voor het slapengaan wat olijfolie op je wimpers en oogleden. De haartjes van je wimper worden gestimuleerd om te groeien ‘s nachts en na een bepaalde tijd zal je ook verschil zien in de lengte. Wel belangrijk: was in de ochtend de olie goed van je wimpers af.
  • Vaseline: net als met olijfolie kun je ook vaseline voor het slapengaan aanbrengen op je wimpers en oogleden. Ze zullen hierdoor langer en sterker worden. Let ook hierbij op dat je het in de ochtend er weer goed afwast. Na een aantal weken zal je resultaat zien.
  • Biotine: supplementen met biotine zorgen voor een betere en snellere haargroei, dus ook voor je wimpers. Neem je elke dag een biotine supplement in, dan zal het groeiproces versneller. Het zal echter wel weer enige tijd duren voordat je resultaat zal zien.
  • Castorolie: smeer elke avond wat castorolie op je wimpers. Je wimpers worden steviger, dikker en groeien een stuk sneller. Haal ‘s ochtends de olie weer goed van je wimpers en oogleden af. Resultaat is met een paar weken te zien.

Misschien vind je dit ook leuk: Het internet gaat los op déze spotgoedkope mascara voor de langste wimpers ooit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: FashionLab | Beeld: Pexels