Handig trucje: zo voorkom je dat je panty naar beneden zakt

panty

Dit is zo ontzettend simpel! 

Wanneer je een fantastisch jurkje aanhebt, kan dat zorgen voor een zelfverzekerd gevoel. Dit gevoel neemt alleen ietwat af wanneer je panty om de haverklap naar beneden zakt en je oncharmant de boel omhoog probeert te hijsen. Heel irritant, die afzakkende panty.

Gelukkig is er een handig trucje.

Oplossing
Wat is het internet toch een fantastisch middel. Je kunt van alles opzoeken op het world wide web, maar tijdens het surfen stuit je zelf ook weleens op tips waarvan je niet eens wist dat je het nodig had. Zo eentje kwamen wij dus tegen. Een aantal slimme mensen weet namelijk hoe je die afzakkende panty voor eens en altijd kunt voorkomen: met een onderbroek!

Onderbroek
We horen je bijna denken: we dragen toch gewoon altijd een onderbroek? Maar voor dit trucje heb je een extra onderbroek nodig. Wanneer je je onderbroek aan hebt en daarna je panty aantrekt, moet je nóg een onderbroek aantrekken. Door een onderbroek aan te trekken over je panty, blijft je panty veel beter op zijn plek zitten waardoor je niet hoeft te hijsen. Het beste kun je in dit geval gaan voor een onderbroek die wat hoger zit.

Lees ook: Deze ‘slechte’ gewoontes zijn eigenlijk heel erg goed voor je!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Elle | Beeld: Pixabay