Aiii: Kopen Zonder Kijken-stel zet huis na één dag al te koop

kopen zonder kijken

Het stel was toch niet helemaal tevreden met hun nieuwe stulpje

In Kopen zonder Kijken doen twee mensen iedere week het onvoorstelbare: ze laten Alex van Keulen en zijn team een huis voor hen kopen, zonder te weten waar het staat of hoe het eruit ziet. Jeffrey en Diana deden mee aan het tweede seizoen van het programma, maar hebben er niet bepaald goede herinneringen aan.

Eisen

Het stel heeft meer dan vier jaar gezocht naar het perfecte huis in Haarlem. Zonder resultaat dus, want Jeffrey en Diana schakelden de hulp van de experts van Kijker Zonder Kopen in. De twee hadden behoorlijk wat wensen en eisen voor hun droomhuis op hun lijstje staan en daarom hadden Alex en zijn team veel moeite om een huis te vinden voor het stel.

Te klein

Toch leek het erop dat Diana en Jeffrey helemaal verliefd waren op het huis dat voor ze werd uitgezocht, maar niets bleek minder waar. Het lag aan een prachtig straatje, maar het was ruim negentig vierkante meter. Daarmee gingen we er maar tien vierkante meter op vooruit”, zo vertelt het stel in de Linda. Ze noemden het huis ook wel ‘de grafsteen’ vanwege de donkere binnenkant…

In de verkoop

Daarom besloten Jeffrey en Diana om het huis weer te verkopen. “Toen we de eerste keer door de woning liepen, was ik teleurgesteld. Het is gewoon jammer. Ik zag het niet zitten. Dat zorgde voor stress. We hadden twee huizen op ons naam staan en we zaten midden in de lockdown. Wat zou er met de huizenmarkt gebeuren?” Uiteindelijk wisten ze het huis te verkopen en vonden ze alsnog een ander huis in Nieuw-Vennep. Gelukkig maar!

Lees ook: Echtpaar in Help, mijn man is Klusser! op het randje van scheiding

Bron: Superguide | Beeld: Videostill – Kijken Zonder Kopen