Wedding inspiration: 10x fantastische thema’s voor jullie bruiloft

6. Pastel

Pastelkleuren zijn perfect voor een bruiloft. Pastel is rustig en romantisch, maar tóch kleurrijk. Je kunt er alle kanten mee op. Pastelkleuren kunnen het hele jaar door en gaan nooit uit de mode. Daarnaast is het goed door te voeren in de gehele uitstraling van jullie big day.7. Sprookjes

Waarschijnlijk is de mooiste dag van je leven al een waar sprookje. Toch kun je er nog een groter sprookje van maken door dit als thema te kiezen! Een sprookjesachtige bruidsjurk? Kan! Jouw prins op het witte paard? Doen we! Trouwen op een prachtig landgoed? Oh yeah! Laat jullie fantasie de vrije loop en wek het sprookje tot leven.

8. Kleur

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om jullie gehele bruiloft in één bepaalde kleur te doen: roze, blauw of liever groen? Alles is mogelijk! Voer jullie favoriete kleur door in de outfits, decoratie en het eten.

9. Bohemian

De bohemian wedding is een populaire trend onder de bruiloften. Bij dit thema zien we veel aardetinten, pampasgrassen, bloemenkransen en heerlijk eten. Het bos, strand, een landgoed of je eigen achtertuin: je kunt een bohemian-thema op elke locatie toepassen. Ideaal dus!

10. Romantisch

Misschien is dit thema een beetje voor de hand liggend. Een bruiloft moet toch sowieso romantisch zijn? Zeker! Maar je kunt dat helemaal versterken door een romantisch thema te kiezen. Denk aan de kleuren rood en roze, veel hartjes en eten dat in het teken staat van liefde, zoals oesters en spaghetti.

Pagina 2/2

Lees ook: ‘Ik wil dat mijn moeder me weggeeft op mijn bruiloft, niet mijn stiefvader’

Bron: Ze, Pinterest | Beeld: Unsplash