Droombaan alert: koppel gezocht dat tegen betaling op Ibiza in luxe villa wil wonen

villa ibiza

Je krijgt er nog een goed salaris voor ook

Hebben we het over droombanen? Dan hebben we het over deze fantastische oproep. Jij en je partner zouden namelijk zomaar deze zomer een aantal weken lang in een gigantische villa kunnen vertoeven. Drankje aan je linkerhand, zwembad aan je rechterkant en je krijgt er nog een dik salaris voor ook. Wie wil dat nou niet?

Gratis wonen op Ibiza

Bewoners van een gigantische villa op Ibiza plaatsten onlangs op de website Silver Swan Recruitment een leuke vacature. De bewoners zijn op zoek naar een koppel die gratis op Ibiza wil vertoeven. Het koppel wordt gevraagd op het huis te passen wanneer de bewoners op vakantie zijn. Zijn de bewoners wel thuis? Dan moet er door jou en je partner gekookt worden, moeten jullie samen inkopen doen en feestjes organiseren.

Een beetje ervaring

Organiseren van evenementen, het ontbijt en diner verzorgen, de agenda van de bewoners bijhouden en het doen van inkopen: het klinkt allemaal niet heel vervelend, toch? Jij en je partner krijgen hier 2350 euro per maand voor betaald én mogen van de villa genieten wanneer de bewoners op vakantie zijn. Hier tegenover staat dan wel dat je enkele ervaring met housekeeping moet hebben en één van jullie moet in het bezit zijn van een rijbewijs.

Het eiland verkennen

In de vacature wordt duidelijk aangegeven dat jij en je partner genoeg tijd hebben om het eiland te verkennen. Geen zin om op pad te gaan? Dan duik je in een van de bubbelbaden of het Turkse bad. Wanneer je liever iets meer privacy hebt, is het mogelijk om te slapen in een luxe appartement vlakbij de gigantische villa. Hállo, droombaan. Solliciteren? Dat kan hier.

Lees ook: Máxima schittert in prachtige okergele rok tijdens werkbezoek

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: HLN | Beeld: Unsplash